Bristande bevis
En åklagare på väg upp för karriärstegen finner en oväntad motståndare i form av en manipulativ ingenjör anklagad för mordförsök på sin fru.
Originaltitel | Fracture |
Regissör | Gregory Hoblit |
Manus | Daniel Pyne, Glenn Gers |
Genre | Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2000-tal |
Skådespelare | Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidtz, Billy Burke, Cliff Curtis, Fiona Shaw, Bob Gunton, Josh Stamberg, Xander Berkeley, Zoe Kazan |
När Jennifer Crawford kommer hem från ett av sina hemliga möten med sin älskare, konfronteras hon av sin make - den (framgångs)rike ingenjören Ted Crawford (Anthony Hopkins) - som skjuter henne ... Läs mer »
En distriktsåklagarassistent vid namn Willy Slocum (Gosling) hamnar mitt i en katt-och-råtta-lek med Thomas Crawford (Hopkins), en medelålders ingenjör som är anklagad för att ha mördat sin fru... Läs mer »
Jag såg den här spännande filmen redan flera år sedan men glömde ge ett betyg. Jag såg filmen igen och mitt betyg blir en fyra.
Rakt igenom en straight 2-dvd-rulle man sett X...antal gånger förut. Sen har jag svårt för Goslings valpiga dryga maner/ Hopkins kan ju spela liknande roller som denna i sömnen. Snäll 2a"
djävulens advokat minus religiösa temat, typ!
Skurkar som envist och genomgående måste avslöja hela sin genialiska plan för protagonisten = Automatisk 1a
Har tydligen sett denna och gett en 2:a. Såg om den i helgen och ger den nu en 4:a. Min filmsmak har bevisligen förändrats, men jag gillade verkligen denna!
Börjar väldigt lovande och hantverket är väldigt bra med snyggt foto och bra stämning. Gillar kemin mellan Gosling och Pike, men Hopkins är lite väl typecastad som ond, smart fånge. Gosling påminner lite om Eminem på något vis. Manuset håller dock inte hela vägen tycker jag, och en del trådar lämnas oknutna. En svag trea blir betyget, en rätt bra film när man är på rätt humör.
"Fracture" är en intressant thriller där åklagare Ryan Gosling försöker sätta dit geniet Anthony Hopkins. Ryan får det förstås svårt, eftersom den gode Anthony sedan länge beaktat innebörden av 'spiritus contra spiritum'.
Nä, gäsp.
Över förväntan, hopkins riktigt härlig som vanligt