1.6
1.6
Bring It On: Again
När Whitter börjar på college är hennes högsta önskan att komma med i skolans cheerleader-trupp. Tillsammans med sin vän Monica är hon med i lagets uttagning och till en början ser allt ser bra ut. När saker och ting inte går som de båda vännerna har tänkt sig väljer de att starta en egen trupp!
Originaltitel | Bring It On: Again |
Alternativ titel | Bring It On 2 |
Regissör | Damon Santostefano |
Manus | Claudia Grazioso, Brian Gunn, Mark Gunn |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Anne Judson-Yager, Bree Turner, Faune A Chambers, Richard Lee Jackson, Bryce Johnson, Bethany Joy Lenz, Felicia Day, Kevin Cooney, Holly Towne, Dennis Hemphill Jr, Katherine Bailess, Joshua Gomez, Kelly Stables, Chris Carmack |
Såg om den nu fem år senare och "höjer" till en stark tvåa. Lite förvånad över det plötsliga slutet, rätt som det var kom det ju text och filmen var visst slut. Får se hur långt upp i serien jag orkar ta mig nu.
Lite bättre och lite roligare än ettan :)
Del 2 i filmserien. Sämre än första filmen, men inte den sämsta i filmserien. Det blir värre efter den tredje delen.
Hmmm, sist jag såg den tyckte jag att den var bättre än originalet men det är den ju inte. De börjar likadant men sen är det ju en helt annan film, mycket sämre skådespelarinsatser och lite tråkigare en ganska svag tvåa.
Nja. Okej film. Går att se.
Usch, varför?
Jag gillade en scen... "For the competition on Saturday, I'm asking myself why. Why bother? In a billion years we'll all be obliterated by a black hole anyway."
tråkigt och typiskt slut, overkliga händelser i filmen. BORING.
Tyvärr inte fullt tillfredsställande.
Jag såg Bring it on 3 idag, SÅ mycket bättre :-D skippa den här och se trean istället, om du gillar originalet :-)