2.4
2.4
Brightburn
Vad händer om ett barn från en annan värld kraschlandar på jorden, men istället för att vara en godhjärtad superhjälte visar sig vara något mer ondskefullt?
Originaltitel | Brightburn |
Regissör | David Yarovesky |
Manus | Brian Gunn, Mark Gunn |
Genre | Drama, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A Dunn, Matt Jones (II), Meredith Hagner, Becky Wahlstrom, Emmie Hunter, Gregory Alan Williams, Annie Humphrey, Steve Agee, Abraham Clinkscales, Christian Finlayson, Jennifer Holland, Michael Rooker |
Äh, tyckte ungen var rätt så trist. Blev aldrig något speciellt investerad i filmen överhuvudtaget
Den här idén hade man nog kunnat göra något bra av. Den här filmen har förvisso sina stunder också, så jag ska väl ändå inte påstå att den är helt misslyckad. Jag gillar trots allt att den verkligen vågar vara mörk. Tyvärr känns den dock inte speciellt genomarbetad. Realism är inget man förväntar sig av en sådan här film, men det betyder inte att jag kan acceptera att alla karaktärer beter sig helt orimligt hela tiden. De hade dessutom behövt hitta en bättre unge i huvudrollen, allt hänger lite för mycket på honom för att man ska kunna komma undan med en så pass slätstruken figur
Ingen höjdare men ändå sevärd för att det just är ett ganska intressant koncept precis som i serien The Boys, åtminstone om man gillar superhjältefilmer, detta är dock lågbudget och det syns, mestadels okända skådisar men tyckte ändå att effekterna var okej, Elisabeth Banks är väl den största skådisen med och hon är ju alltid bra, tyckte även att pappan David Denman gjorde en stabil roll, ungen med superkrafter Jackson A Dunn inte så värst bra...konceptet är som sagt intressant, hur hade det gått om superman varit ond istället för en helyllegrabb och sedan man och den idén gillar jag men utförandet är inte bra alls tyvärr, manuset är riktigt dåligt och filmen alldeles för kort, det blir bara en kort skräckis med en unge som har superkrafter, men alla frågor som uppkommer under filmens gång besvaras aldrig...så tyvärr blir betyget rätt lågt, bra idé till en film men fruktansvärt dåligt utfört trots att den är producerad av självaste James Gunn, mannen bakom guardians filmerna och senaste The suicide squad. Betyget landar på en mycket svag 2:a, kan man hoppas på en uppföljare som besvarar alla frågor kanske?
Så dålig. Inte värt att se.
Så fort jag såg det där fåniga skenet från ladan visste jag att det var kört för den här filmen. Filmen var så dålig att det blev ren underhållning...
Rätt så trist rulle, men med några schysta scener. (5+/15)
Tycker denna är väldigt bra faktiskt.
Well, började rätt bra, intressetåget rullade på en bit in i halva för att sen störta ner i avgrunden mot slutet.
Helt ok. Gillar idén skarpt men det blev lite to much emellanåt.
Pinsamt med "jump scare" dessutom cringey och alla andra bra engelska beskrivningar jag kan komma på men inte skriver här.