Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Bröllopsduellen


Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!


Originaltitel Bride Wars
Regissör Gary Winick
Manus Greg DePaul, Casey Wilson, June Diane Raphael
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Candice Bergen, Kate Hudson, Kristen Johnston, Victor Slezak, Anne Hathaway, John Pankow, Chris Pratt, Bryan Greenberg, Steve Howey, Daniel Raymont, Casey Wilson, June Diane Raphael, Michael Arden, Kelly Coffield Park, Bruce Altman, Hettienne Park
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2779
Filmnummer 67062

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av Fredrik83
Emma (Anne Hathaway) och Liv (Kate Hudson) är bara barn när de för första gången får uppleva magin på ett bröllop på lyxhotellet Plaza i New York. Båda blir förälskade och börjar drömma ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2020-05-13
Suck, varför säger jag?
HerrNenne
2016-08-19
Knappt sebar men klarar sig undan de värsta fällorna genom att undvika för mycket pinsamhetshumor och vara ganska lättsmält. Men det är inte speciellt intressant.
snyltare
2016-07-14
Sänker till en tvåa - jag tyckte tydligen den var ok förut, men nu kändes det bara trött och schablonartat. Extjockisskämt - nej, life is too short.
Krille80
2014-12-27
Anne Hathaway har haft fina framgångar medan Kate Hudson på senare tid inte levererat något särskilt. Utifrån det så var det med blandade känslor jag valde att se denna film. Lyckligtvis så lyckades filmen glädja mig tack vare en Hathaway i fortsatt fin form och en överraskande bra Hudson. Det jag gillade var också att filmen inte endast är en romantisk komedi utan också visade sig ha mycket mer inslag av drama och dessutom fin sådan. Filmen börjar lite försiktig men blir bättre och bättre.

2013-09-06
Gjorde misstaget att se denna på tv en kväll och det är tid jag aldrig får tillbaka. Fan vad DÅLIG och meningslös. Måste ha varit någon sjuåring som knåpade ihop manuset under roliga timmen eller nåt för det var riktigt låg nivå. Dock var ju Anne Hathaway och Kate Hudson med och det var ju trevligt det åtminstone.. Men näe, fan för den här.
Silvaa
2013-07-13
Hade inte alls några höga förväntningar men på något sätt gillade jag den här filmen, trodde verkligen inte det här var min typ av film. Rolig feel-good film som var spännande ända in i det sista. Stark trea!
Zarquon
2013-04-01
Vafalls? En bröllopskomedi som lyckas undgå att gå alltför fasans mycket på nerverna? Det får blir en tvåa, trots att skratten kanske inte står som spön i backen.
Balthier
2013-04-01
Trevlig romantisk komedi. Vad jag förväntade mig. Mys.
C_Gable
2013-02-19
Rolig film som kan ses mer än en gång.
ami86
2013-01-14
Oj, så irriterande den här var också.
Visa äldre kommentarer »