Bride of Re-Animator
Dr West (Jeffrey Combs) fortsätter med sina makabra experiment i hopp om att väcka upp de döda. I den här delen har han bestämt sig för att bygga en tjej. Det hela blir väl inte så bra, eftersom han får både polisen och sin kamrat emot sig.

Originaltitel | Bride of Re-Animator |
Regissör | Brian Yuzna |
Manus | Woody Keith, Rick Fry, Brian Yuzna |
Genre | Komedi, Skräck, 90-tal |
Skådespelare | Kathleen Kinmont, Jeffrey Combs, Bruce Abbott, David Gale, Fabiana Udenio, Claude Earl Jones, Mel Stewart |
[rek. 3] På många sätt en riktigt lyckad uppföljare, vilket i högre utsträckning än första filmen närmar sig Frankenstein-temat ytterligare. Effekterna är fina och det finns en del lyckade humorinslag. Tyvärr är Brian Yuzna inte någon Stuart Gordon och skillnaden märks främst i regin av skådespelarna! Den humor som i första filmen kom direkt från karaktärerna och deras reaktioner är inte alls lika stor del i denna uppföljare och förtar nöjet något. Dock en helt godkänd uppföljare! 3.
Underhållande, men inte riktigt på samma nivå som första filmen.
Går ej att ogilla kreativiteten man hade på den här tiden.
Multipolär, bitvis imponerande sci-fi-skräckis, som nästan övertrumfar första filmen.
Jeffrey Coombs är ju suverän men filmen är det inte
Så jävla genomarbetat sista 20 min.
Oinspirerad uppföljare som mer eller mindre är en kopia på den första filmen. Fast sämre då.
Härligt splattrig uppföljare, göttigt äcklig. Inte precis någon storfilm, men har en dos 80tals-charm.. Jeffrey Combs är perfekt som en nördig, fanatisk West.
nja, ettan var bättre
En uppföljare som faktiskt var mer störd&värre i sjukhet.än den första filmen.4+