3.3
3.3
Brian's Song
Handlar om de båda football-proffsen Gale Sayers och Brian Piccolo, och om hur deras vänskap påverkas när Brian drabbas av en dödlig sjukdom.

Originaltitel | Brian's Song |
Regissör | John Gray |
Manus | John Gray, Allen Clare |
Genre | Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Ben Gazzara, Mekhi Phifer, Sean Maher, Janessa Crimi, Paula Cale, Elise Neal, Aidan Devine |
Det handlar om vänskapen mellan fotbollspelarna Brian och Gale. När Gale kommer till Chicago Bears 1965 blir den unge running-backen snabbt god vän med den andre nyanlände spelaren, Brian, en ung ... Läs mer »
Riktigt bra film om hur vänskap kan utvecklas och hur orättvist livet kan vara.
trodde jag skulle grina som en stucken gris, men tror att alla kommentarer om att detta var en "bölarfilm" gjorde att den inte bet på mig lika mycket som Remeber the titans, Titanic one tree hill avsnitt, med mera.
Bra film, men inte mer!
medelmåttig, inte desto mer..
En mycket bra och stark film om vänskap och att gå emot allmänna normer. Kanske kan kännas lite tillrättalagd men jag tyckte den var rakt igenom bra.
Brian's Song börjar som ett medelmåttigt drama om interna motstridigheter i ett lag i amerikansk fotboll. Men filmen växer sig allt större då en av huvudkaraktärerna drabbas av svår cancer och får kämpa för sitt liv. En relativt stark och gripande film ändå.
Visst är det klichéfyllt och sentimentalt, men filmens stora brist är ju att det inte händer ett skit i andra halvan...
Helt ok dock...
det finns inget viktigare än sport