Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Breaking the Girls


Två tjejer möts av en slump på den lokala puben vid skolan och inleder en relation. Först som vänner och sedan även som älskare. De kommer fram till att de båda två har problem i livet som skulle kunna lösas om deras respektive fiender försvann. Så de bildar en pakt med målet att mörda varandras fiender. För vem kan misstänka en mördare som inte har haft något att göra med, eller någonsin hört talas om offret?


Originaltitel Breaking the Girls
Regissör Jamie Babbit
Manus Mark Distefano, Guinevere Turner
Genre Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Agnes Bruckner, Madeline Zima, Shawn Ashmore, Kate Levering, Tiya Sircar, Shanna Collins, John Stockwell, Sam Anderson, Manish Dayal, Melanie Mayron, Davenia McFadden, Jennifer Ann Massey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 60
Filmnummer 100735

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2017-04-15
Dålig kopia av Främlingar på tåg. Enda pluset är väl skådespelarnas insatser men i övrigt är filmen mest seg och tråkig. Se redan nämnda Främlingar på tåg istället för den är betydligt bättre.
Grillo
2015-06-26
Visst är den förutsägbar, åtminstone halvvägs in eller så. Började ana twistarna när de väl satte igång. Kändes dock som att vissa bitar av storyn inte riktigt går ihop när allt väl nystats upp, vilket drar ner det lite. Skådisinsatserna var väl också lite sådär. Dock hyfsat spännande och det går ju inte att sluta titta på Madeline Zima...
Tepesco
2013-12-19
Oförutsägbar samtidigt som den är otroligt förutsägbar och det gör det hela extremt förvirrande och lämnar dig med en känsla av att du redan sett filmen, hmmm... standard trea?
Elizadushkufan
2013-08-10
Jag tycker filmen är väldigt spännande. Den är nog i särklass den bästa när det kommer till ej förutsägbar...när man just tror sig fatta hur det hela är, ja då är det absolut inte så och när man sedan tror sig jaha var det så det var, då visar det sig vara något helt annat! Det är väldigt bra, få filmer är så oförutsägbara. Bra skådespel av alla skådespelarna. Tycker absolut den är värd mitt betyg, i mitt tycke.
hejmoco
2013-07-21
egentligen är det en knappt etta, men med madeline zima så höjs den till en svag två. Tur att hon är med.
etape_3
2013-07-21
allt i filmen är en etta, förutom madeline zima, som är så charmig.