Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av rikirock
Breaking Dawn - Part 2 är den sista delen av fenomenet Twilight. Det är nu allt avslutas och alla filmerna har lett upp till denna stund. Stunden då Bella och Edward har fått en dotter som de mås...   Läs mer »

Kommentarer


QuiNonStultus
2022-10-28
Gav även Breaking Dawn del 1 en 1a, då för att jag tyckte det fanns så många plotpoints som bara Inte Borde, denna gången är det dels för att det är för långt, dels samma plotpoints (som borde va typ olagliga) men också för att man jobbar så hårt och konstlat på att få till en Superfin Happy End. Nädu, bevara mig väl.
Rele
2019-05-05
En dålig film. Jag ger en etta.
malin93
2016-10-14
Haha, alltså detta är ju inte så bra egentligen. I början av filmen känns det mest som en massa personer och händelser staplade på varandra. Och ledaren för de onda vampyrerna är otroligt cringe. Men eftersom jag har läst böckerna flera gånger och en gång varit ett stort fan av serien, kan jag inte låta bli att ryckas med i historien. Och slutet är rätt rörande faktiskt.
Sovande_mannen
2016-08-06
Snygg fightscen
Fläskkäft
2015-03-11
Då var hela sagan avslutad och det blev visst en himla invecklad, komplicerad historia innan det hela var över. Med facit i handen kan jag säga att de två sista delarna va svagare än de första tre. Den bästa i mitt tycke va del 1, gillade introduktionen och när superkrafterna avslöjades. Produktionen är väldigt matad med CGI-effekter vilket innebär mindre trovärdighet men inget som stör så mycket. Fotot imponerade inte här som det delvis gjorde i de tre första filmerna. Den coolaste karaktären i hela serien är ju helt klart farsan Charlie, trött, lugn snut, svårt för att visa känslor och med en skön humor. =)
Hedo
2015-02-10
Den där Dallas-inspirerade slutstridstwisten var otroligt B...
Sir_Lord
2014-10-28
Något bättre än föregående filmer då denna bygger upp lite spänning som tyvärr avslutas med ett totalt antiklimax. Att de dessutom inte kunde hitta en riktig liten bebis är riktigt dåligt utan istället animera in en blev bara minus. team Jakob har iaf dragit ner på att flexa sina abs. Men varken han, stewart eller pattinson drar ner några applåder i sina prestationer. Otroligt överskattad serie, men riktar sin mer låt skrikiga tonårstjejer så därför förstår jag att Jake vill flexa sina abs och Guns. Detta är ingenting som jag kommer att se om i första taget. Finns så många bättre vampyrrullar, typ alla andra som är bättre.
Jexxie
2014-06-08
Jag tycker att den här delen är bäst. Jag är i princip och av princip emot Twilight-filmerna men där är ändå ngt som funkar. Och den här delen är bra, gripande och fascinerande. Bra avslut på serien.
marleey
2014-02-23
Nu har jag härdat mig igenom hela denna serie. Första filmen ogillade jag verkligen inte. Men för varje film efter det så har jag fått kämpa och plåga mig själv för att se ta mig igenom dem. Varför jag fortsatt vet jag inte. Kan skylla på min sambo som på något sjukt tycker serien är bra. Eller så döljer det sig en masochist inom mig. Det känns i alla fall skönt att det är slut nu. Dialogen är riktigt ostig. Man sitter bara och vrider sig av skam i soffan. Allt med filmen känns löjligt. Samspelet mellan skådisarna, databebisen, Taylor Lautners ständiga flexande, ja till och med ett slagfält lyckas dem göra löjligt.
NoWireHangers
2014-02-13
Efter den tröttsamma Breaking Dawn del 1 (som inte heller var det enda bottennappet i denhär filmserien) var denna klart bättre än väntat. Här finns en riktig story och en riktig konflikt, och lite fler sidokaraktärer som delvis kompenserar för Stewarts och Pattinsons sömngångaraktiga insatser. En värdig avslutning (förhoppningsvis) på en sömnig och överhypad filmserie.
Visa äldre kommentarer »