Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Breaking Dawn - Part 1


Varulvarnas klan Quileute och vampyrernas rojalistiske Volturi börjar närma sig de blivande föräldrarna Bella och Edward vars barn utgör en stor förändring för både vampyrer och varulvar.


Originaltitel The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Alternativ titel Twilight 4
Regissör Bill Condon
Manus Melissa Rosenberg
Genre Drama, Romantik, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Gil Birmingham, Billy Burke, Sarah Clarke, Ty Olsson, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz, Nikki Reed, Anna Kendrick, Christian Serratos, Justin Chon, Michael Welch, Michael Sheen, Christopher Heyerdahl, Jamie Campbell Bower, Christian Camargo, Mía Maestro, Maggie Grace, MyAnna Buring, Casey LaBow, Angelo Renai, Booboo Stewart, Alex Rice, Kiowa Gordon, Tyson Houseman, Chaske Spencer, Bronson Pelletier, Alex Meraz, Julia Jones (III), Tinsel Korey, Tanaya Beatty, Mackenzie Foy, Ali Faulkner, Charlie Bewley, Daniel Cudmore
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4108
Filmnummer 88466

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


QuiNonStultus
2022-10-28
Nä, vetni... Jag inser att Hollywood-kvaliteten är rimlig. Men. Väldigt många plotpoints som bara är Fel. Usch och fy.
quelnightmare
2021-12-01
Ingen mängd medvetna kvickheter kan förringa det faktum att detta endast är för fansen. Bara publicitetsspektaklet är något att bevittna.
wawomm
2015-06-13
1,52 tid som jag inte får tillbaka
Fläskkäft
2015-03-09
Här går vi från smekmånad med fest och ståhej till en mycket mörkare andra halva med mycket blod. Inga relationer tycks vara stabila och minsta lilla så vänder det. Lite snålt med vackra bilder och skogen är klart läckrare dagtid enligt mitt tycke. Samma sorts dramatik som präglat föregångarna och jag tycker faktiskt att dessa filmerna är helt okej. Just denna film va åt hållet svagare så en svag trea kan jag bjuda på. Ser fram emot den avslutande delen.
Greystalker
2014-12-14
Svag tvåa
Jexxie
2014-06-08
Alltså jag vet inte. Antingen är detta fruktansvärt dåligt, eller fantastiskt bra. Udda olit på en film. Jag vet inte. Blir en trea..
shiftymajk
2014-05-04
Tyvärr går det inte med lägre betyg, men en svag stjärna på gränsen till osynlig för att de iaf ansträngt sig.
eandersson
2014-04-24
Det var synd den här filmen kom. När jag precis hade börjat uppskatta och nästan gilla delar av Twilight-serien, så gör de dravlet ännu dravligare. Det är just den delen jag inte gillar med filmserien, själva huvudstoryn: kärleksdravlet, triangeldramat osv. Den del jag gillar är det andra triangeldramat, det mellan varulv, vampyr och människa. Det började bli lite smått intressant och faktiskt rent av lite bra under någon period i någon/några av de tidigare filmerna, men den här filmen nådde inte upp till förväntningarna som tack vare nämnda perioder byggt upp. Betyget är oklart, känns lite för hårt att ge den en etta, men samtidigt så är den sämre än en föregångarna som fick betyget två.
NoWireHangers
2014-02-12
Stora delar av filmen går, som vissa av föregångarna, i snigelfart och full med usla dialoger mellan Stewart och Pattinson, modern tids mest okarismatiska filmpar. Sen lyfter den lite mot slutet och slipper undan en etta i betyg.
RichardEk
2014-02-02
Det här är den mest romantiska filmen i serien, med ett långt bröllop och en lång smekmånad som fyller större delen av tiden. Filmen är fantastiskt unken när det gäller att hamra in en gammaldags syn på den unga kvinnan som passiv och moderlig. Det är ont om action, det är pratigt och hopplöst tråkigt.
Visa äldre kommentarer »