Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Brain Dead


En komet landar på jorden och mystiska saker börjar hända. En grupp bestående av sex personer blir instängda i en stuga och måste överleva natten och försvara sig mot varelser från yttre rymden.


Originaltitel Brain Dead
Regissör Kevin Tenney
Manus Dale Gelineau
Genre 2000-tal, Skräck
Skådespelare David Crane, Joshua Benton, Sarah Grant Brendecke, Andy Forrest
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 42
Filmnummer 66796

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Raggarn
2013-11-18
Haha, överstemonstret är iaf skönt. När det gäller b-splatter så är jag alltid med på noterna. Här är det precis så b som det ska va. Taskigt skådespeleri, mycket tuttar, löjlig story mm. Men ska man göra en splatter utan budget så krävs lite action. Här händer det just ingenting förrns sista 15 minuterna, så allt blir bara ett gigantiskt sömnpiller. 1an är tyvärr solklar!
NtoNW
2013-03-13
Fantastiskt dåligt och blev då lite kul ibland. Tycker ändå inte att man kan höja den över träsknivån för det.
FEMELLERETT
2012-10-10
Festlig film som bjuder på en hel del skratt. Endel tuttar också. (5/2)
RobinsTaste
2012-03-11
Underhållande b-film med fokus på en rad puckade individer. en sexgalen pastor, en galen mördare och en komisk individ med glimten i ögat. Effekterna är grymma!
TheHorrorfan
2011-07-22
Haha, ja den är ju kass men lite små underhållande stabil 2a.
amam
2009-04-23
Ganska kasst faktiskt mest för att de flesta skådisarna är tråkiga och det är väldigt dåligt filmat. I stort sett alla tjejerna som var med i filmen visade sig topless vid någon tidpunkt vilket kändes lite väl forcerat fast Cristina Tiberia som spelade "Sister Amy Smoots" var helt klart grymt vacker. Verkligen högt uppe på skalan. Men det gör ju knappast filmen och den var aldrig direkt intressant. Inte kass nog för att få en etta däremot. En hyfsad tvåa för en lågbudget indieskräckis.
100tonvalspäck
2008-11-05
En hyfsad del naket, en hyfsad del splatter, en hyfsad del "coola" repliker och hyfsat nöje en stund. Blir dock lite segt, ingen riktig kemi bland skådisarna o zombiemonstren är inte så roliga.