Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Boys


Sieger, en sportig och rätt tystlåten femtonåring, upptäcker kärleken under sommarlovet. Sieger tränar i det nya idrottslaget inför det nationella stafettmästerskapet och möter den fascinerande och oförutsägbara Marc. Vänskapen som uppstår tycks inte vara någonting utöver det vanliga, men i hemlighet hyser Sieger djupare känslor för Marc, och han ger sig in i en enslig kamp med sig själv när det visar sig att Mark också är kär i honom.


Originaltitel Jongens
Regissör Mischa Kamp
Manus Jaap-Peter Enderle, Chris Westendorp
Genre 2010-tal, Drama
Skådespelare Gijs Blom, Ko Zandvliet, Jonas Smulders, Ton Kas, Stijn Taverne, Myron Wouts, Lotte Razoux Schultz, Rachelle Verdel, Rifka Lodeizen, Roosmarijn van der Hoek
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 60
Filmnummer 111566

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-11-18
Tja, inget speciellt med den här filmen och det hände heller så mycket. Med andra ord ganska slätstruken film...
skrolle
2017-11-05
Fin, lågmäld, stilsäker, rak och oerhört jämn film. Huvudpersonen traskar på genom sin hjälp-jag-gillar-killar-shit-vad-gör-jag-nu-historia, och det går bra. Ingen bryr sig egentligen, det görs inget större drama av det, och det är just det som gör filmen bra.
Medlock
2015-12-23
De positiva omdömen som den fått är obegripliga för mig, 7,6 på IMDb! I mina ögon är den intetsägande och trist. Snuddar vi en etta, faktiskt.
haajen
2015-03-07
Inget nytt under solen men det den gör, gör den bra!
choklatchip
2014-06-07
Riktigt bra och välspelad ungdomsfilm. Jag gillar klippningen och det lite långsamma tempot som gjorde att känslorna hade en chans att sjunka in.
FUR
2014-05-04
Den där filmen jag tror att alla bögar önskade fanns när de själva var femton. Trots det lilla formatet lyckas de ändå väldigt bra; det är både estetiskt tilltalande och en fin berättelse - som varken lämnar en förkrossad eller känns fjantig, så... Stark trea! Känns som att jag kommer kunna titta på den här flera gånger.