Bossarnas boss
Byggfackföreningar, bilhandlare, hamn- arbetare, långivare, porrklubbar - de var alla mål för den mycket ökände maffiabossen Paul Castellano och hans beryktade kriminella familj Gambino. Överallt där Castellano var, fanns pengar och också ofta döden.
Originaltitel | Boss of Bosses |
Regissör | Dwight H Little |
Manus | Jere Cunningham |
Genre | Drama, Kriminalare, 2000-tal |
Skådespelare | Clancy Brown, Chazz Palminteri, Daniel Benzali, Jay O Sanders, Angela Alvarado, Richard Foronjy, Mark Margolis, Dayton Callie, Patricia Mauceri, Al Ruscio, Sonny Marinelli, Philip Williams, Steven Bauer |
Carlo Gambino var mer ''The boss of bosses'', inte Castellano. Bra film iallafall.
Verklighetsbaserad och med något litet undantag välspelad. Men filmen borde fått högre budget och något bättre, mer djupgående manus. Filmen känns en aning tunn om jämför med andra bättre maffiafilmer. Sevärd dock!
Underskattad tv-film om Paul Castellano. Chazz Palminteri är som vanligt mycket bra som mafioso... men ibland får filmen lite såpa-känsla och han som spelar John Gott passar inte alls in i rollen. Den är klart sevärd och intressant för oss maffiafanatiker. Detta är, skall sägas, en film som tar Paul's sida, och inte Gotti's. Filmen är lite romaniserande (vilket inte gör mig något... tvärtom) och vill nog på något sätt rentvå Paul's namn lite.
Väldigt ojämnt maffiadrama, stundtals bra, stundtals taffligt. Chazz Palminteri skiner dock rakt igenom!!!
Chazz! Inget mästerverk men hey, it's a mob movie, you gotta see it!
Intressant framförallt.
Mycket bra, speciellt med tanke på att det är en TV-film.
Chazz är klippt och skuren i rollen som maffia boss. Ganska uddlös maffiarulle, som dock bygger på en sann story.