Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Bondgården


När bonden är borta leker alla djur... och sjunger och dansar. Förr eller senare måste dock någon kliva fram och sköta saker och ting. Ansvaret hamnar hos Otis, en avslappnad ko.


Originaltitel Barnyard
Regissör Steve Oedekerk
Manus Steve Oedekerk
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Kevin James (röst), Courteney Cox (röst), Sam Elliott (röst), Danny Glover (röst), Andie MacDowell (röst), Wanda Sykes (röst), John Di Maggio (röst), Earthquake (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 630
Filmnummer 44690

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2015-07-11
Okej men sådär söt och rolig - fjantig film.
Silvanesti
2014-09-17
Eh... wtf? Tjurarna har juver, vad är den håriga saken för något och varför dricker korna mjölk som rusmedel? Men ok, vi skrattade gott åt den.
Lotso
2014-07-18
I sin helhet en okej film. Där var ett par dramatiska scener som jag tyckte filmen lyckades okej med. Men samtidigt är den fylld med barnslig humor som inte alls går hem, efter en seriös scen gör filmen ett runk-skämt, ja ett runk-skämt i en barnfilm! Karaktärerna får vi inte lära känns så bra, Otis är osympatisk och inte så värst intressant, Daisy är bara där för att filmen ska ha en tjej, Ben är den mest tredimensionella karaktären där, även ifall hälften av det är på grund av Sam Elliot och animationen var okej. Men i det stora hela är det en film där inte mycket händer, humorn är alldeles för barnslig och hela konceptet hade funkat bättre som en serie än en film.
MissPresley
2012-05-14
Helt okej handling och smårolig emellanåt. Men varför har tjurarna juver?!
kaj08
2010-10-31
Vi får följa livet på en bondgård där djuren beter sig som människor när ingen människa ser på. Ett ganska småkul koncept. Det finns en del roliga djur och röster bakom figurerna, men tyvärr är handligen lite väl tunn, och i den lilla handlig som finns är det mesta rätt förutsägbart. Det hela landar på en stark 2-a.
bearcat
2010-03-07
Både jag och ungarna tyckte den var bra. Ser gärna igen. En hel del komiska inslag i en film som kanske kan bli lite seg nån gång ibland. Men 3:an är stabil
soltrollet
2010-01-16
TJURAR MED JUVER?!?
mindcooler
2010-01-05
Fresh!
Blydagg
2008-10-30
Manliga kossor!?! Fy fan vilken idiotisk rulle... Varning!
mgrankvist
2008-10-21
AArgh! Skit vilken pissigt dålig film! Hur kan de visa sånt här??? Hur kan de göra en KO till en kille??? Vad vill de att barnen ska tro om "mjölken" de dricker??? Animeringen är ful, storyn är platt och skaparna är perversa... SE DEN INTE!
Visa äldre kommentarer »