Bobby

Det råder febril aktivitet på Ambassador Hotel i Los Angeles, Kalifornien den sjätte juni år 1968. Presidentkandidaten Robert F. Kennedy kommer att fira en eventuell primärsvalseger här. Vi får följa 22 personer under en dag i deras liv som kom att sluta i chock och förskräckelse.

Originaltitel Bobby
Regissör Emilio Estevez
Manus Emilio Estevez
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Anthony Hopkins, Demi Moore, Sharon Stone, Elijah Wood, Lindsay Lohan, William H Macy, Helen Hunt, Christian Slater, Shia LaBeouf, Heather Graham, Martin Sheen, Joshua Jackson, Harry Belafonte, Emilio Estevez, Laurence Fishburne, Freddy Rodríguez

2016-12-27
Fantastisk ensamble och minst sagt habilt hantverk. Men jag känner mig aldrig direkt engagerad i någon av karaktärerna och det är inte direkt Sorkin-rappt eller så heller. Mycket stabil men inte alls stark trea.
ilBrutto
2015-08-26
Gillar iden och ensemblen bättre än den faktiska filmen
Mortiis
2015-07-15
En av de mest stjärnspäckade filmer jag någonsin sett. Fyran är inte särskilt långt bort men det blir lite för spretigt, med lite för många sidohandlingar, för att vara svinbra rakt igenom.
davvelitooo
2014-11-02
En bra film.
Yohanetsu
2012-12-07
Välspelad, med bitvis underhållande monologer/dialoger att lyssna på men sammanfattningsvis tycker jag filmen är väldigt tunn och inte speciellt minnesvärd.
de.zoega
2012-10-09
Överraskande bra och välgjord. Fantastiska skådespelare och en bra sammanvävning av händelserna på slutet. Väl värd att se!
Gigi1943
2012-10-06
Råkade se denna film samma vecka som Bobby och eftersom mordet på Kennedysönerna drabbade mig med ett hammarslag i hjärtat på 60-talet, så tyckte jag dessa bägge filmer var mycket spännande (trots att man alltså visste hur det gick ...). Det gör ingenting att man byter namn, vi som var med fattar ändå allt! Denna text har jag också lagt på Ruby!
Virgo
2012-07-13
Tyckte den var riktigt bra, speciellt att arkivmaterial har använts så mycket för att driva berättelsen framåt
Kaka22
2012-06-18
platt
Centerstudent
2012-06-16
En av tidernas bästa filmer om Kennedy. Emilio Estevez ger oss sitt livs mästerverk med Hollywoodeliten av skådespelare. En film för alla oss som uppskattar drama, kulturhistoria, 60-tal och Kennedy-filmer.