2.5
2.5
Blue Hill Avenue
Tristan och hans två vänner står inför sin sista uppgörelse inom drogindustrin. Hans tankar för oss tillbaka till hur det hela började.

Originaltitel | Blue Hill Avenue |
Regissör | Craig Ross Jr |
Genre | Drama, Kriminalare, 2000-tal |
Skådespelare | Allen Payne, Angelle Brooks, Andrew Divoff, William Forsythe, Clarence Williams III |
Denna film kommer med stor del förutsägbarhet blandat med en hel del klichér. Tittar man dock på själva produktionen och skådespelarna i den så blir det mycket lättare att tycka om denna film. Så tillsammans bildar dessa ingredienser en helt okej film som dock borde ha varit lite kortare i längd.
Divoff och Forsythe är goingar. Men inte blir det kul för det. Medelmåttig underhållning på låg B-nivå.
Känns som att den vill vara cool, men blir på gränsen till fånig.
Var riktigt ok som miniserie, kunde varit lite bättre skådespelare. Men på det hela taget så var den sevärd.
Haha, de konstiga hoppen mellan olika stämningar och humör, och den totala avsaknaden av gråzoner gör filmen gansk underhållande. Filmskaparna har verkligen använt sig av alla klyshor de kunnat brainstorma fram.
Jag bryr mig inte ett skit om någon av karaktärerna i denna film och då är 2 timmar och 3 minuter alldeles för mycket för att underhålla.
Hmm.. Jag hade ganska höga föväntningar på den här filmen, men det blev lite av en besvikelse tyvärr.. Salarstar, visst, LITE LITE påminns man av The Wire, men jämfört med denna eminenta TV-serie så suger rullen Blue Hill Avenue BIG TIME :/
Svag tvåa.
helt okej men finns många bättre inom genren
Film i en miljö som får mig att tänka på TV-serien "The wire". Tyvärr duger detta inte. Det krävs en cineast för att orka genom till slutet...
jag såg endast en liten bit av filmen och ja måste se hela nästa gång.