1.7
1.7
Bloodsuckers
Buffy: The Vampire Slayer möter Star Trek i denna intergalaktiska blodsorgie. Vi får följa ett gäng vampyrjägare på deras äventyr.
Originaltitel | Bloodsuckers |
Alternativ titel | Vampire Wars: Battle for the Universe |
Regissör | Matthew Hastings |
Manus | Matthew Hastings |
Genre | 2000-tal, Action, Skräck, Science Fiction |
Skådespelare | Leanne Adachi, A J Cook, Michael DeLuise, Peter DeLuise, John DeSantis, Carrie Anne Fleming, Michael Ironside, Jake Kaese, Joe Lando, Natassia Malthe |
Gillar vampyr filmer, sci fi vampyr filmer är oftast bättre med mindre ren horror i dem mer äventyr.
Den här skulle kunna varit bra om de bara haft andra skådespelare och ett bra manus kan tyvär inte styänga av hjärnan och titta på natassia i en timme.
SyFy film med vampyrer i rymden. Risiga skådespelare, fula effekter och klen handling... men trots allt lite underhållande... får duga.
Vad tusan gör Michael Ironside i den här skräprullen, de hade inte ens vett att slänga in lite naket som kompensation som annars brukar vara ett knep i den här kategorin. :)
AJ Cook var rätt så kul att se i hennes lilla roll men hela filmen är otroligt B. Inte ens en B film utan det är en C-film. Väldigt väldigt lågbudget. Om det inte var för att några ansikten som man känner igen dök upp då och då så skulle jag ha trott att det bara var ett gäng kompisar som hade spelat in den här.
Så spektakulärt dålig att jag har svårt att beskriva det. Nästan så dålig att den är bra. Men bara nästan.
Nej tack, mycket skit ska man se.
Jag är bakfull. Bra bakfyllefilm då det krävdes noll tankegång för att kunna förutsäga hela filmen.
Jag trodde att de första minutrarna av filmen, då skurken pratar på tv-apparatten och "gänget" glider runt i naturen och göra tuffa moves, var någon slags film i filmen. Det kunde bara inte vara det som var den riktiga filmen! Men jo då. Det var så obeskrivligt dåligt... så töntigt. Fruktansvärt. Faktiskt är inte skådisarna så vidrigt dåliga i alla lägen, men filmen är en av de sämsta jag sett någonsin. På fullt allvar.
En etta, men lite roande var den, hehe, vampyrer, dålig repliker, science fiction... tja, man vet ju vad man får.