Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Blödaren


Tjejrockbandet Rock Cats turnerar runt på den svenska landsbygden. En vacker dag får deras turnebuss motorstopp mitt ute i ödemarken. Det är inte direkt någon tät trafik där de står så de bestämmer sig för att lämna bussen och söka efter hjälp. Efter en bits vandring hittar de ett ruffigt hus som ser obebott ut, men vad bandmedlemmarna inte vet om är att en sinnessjuk mördare gömmer sig därinne någonstans.


Originaltitel Blödaren
Regissör Hans Hatwig
Manus Hans Hatwig
Genre Skräck, 80-tal
Skådespelare Åke Eriksson, Danne Stråhed, Mia Hansson, Sussi Ax, Agneta Ölund, Eva Pettersson, Maria Landberg, Tony Di Ponziano, Eva Danielsson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 170
Filmnummer 21885

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2022-10-25
Haha!!! Den här filmen är så jävla dum att det blir som sagt ren underhållning. Hur kan något bli så dumt. Jag satt och garvade precis hela tiden...
Bumbi78
2021-01-16
Det var ju inte ens ett helhjärtat försök de gjorde. Sveriges bidrag till slashergenren blev lika illa som man kunnat tro. med en brölande hillbilly och ett gäng tidstypiska rockbrudar som våpar runt. Precis allt är dåligt, men sämst måste vara valet att klä på en av brudarna bjällror som dränkte det redan usla ljudet. Undslipper bottenbetyget pga sin naiva charm och ett visst kulturhistoriskt värde.
stgurgel
2017-03-23
När man är pervers nog att bli intresserad när man får veta att det finns en lågbudgetskräckfim av Hans Hartwig, den skamlösa skaparen av OKEJ, och att den är Sveriges första långfilm inspelad på vhs, ja då får man sitt straff direkt: en bedrövlig fredagen den 13e-ripoff helt utan specialeffekter och därtill kriminellt usla skådespelare
HippiePatrik
2016-07-17
Inte så kass som jag väntat mig. Kul att se Wasa Express åke som mörade och tjejerna från rockbandet Revanch. Danne Stråhed är ju kusligt lik Simon J. Berger. Irriterande att en skrikande cello får vara enda bakgrundmusiken i skräckscenerna. Vore kul med en uppföljare på denna.
MangHa
2015-01-12
Skräckhäftig rock'nroll-slasher! Högsta poäng.
picklessmulan
2012-02-11
Ja vad säger man!! Usel på alla dess vis. Ger dock en eloge för det fina valet av inspelningsplats!! Helt enorm spännande ställe men det hjälper inte filmen från att få lägsta betyg!
waterfall
2012-01-05
Vafan?
Joneta
2010-10-20
Som skräckfilm får den en etta, men hade det varit tänkt som en komedi hade den fått högre...Störtskön om man gillar sämre än B-film.

2010-06-23
Rätt dålig Svensk slasher från tidigt 80-tal med dryga ungdomar som pratar bredare stockholmska än Kenta och Stoffe, revenge eller vad bandet hette på riktigt. Hans Hatwig som ägde tidningen "okej" under denna tid spred ut ett ryckte att Gene Simmons spelade mördare.. bara för att hypa sin egen film. Men det blev inget kiss. Istället blev en "reisen reklam mannen look like" satt som mördare.. och han ser ju sinnessjuk ut. Filmen är inte speciellt bra och jag stör mig på att det luktar för mycket hemproduktion av det hela. Lågbudget är okej, men i blödaren är det inte charmigt. Snyggt hus de håller till i att tillägga. Knapert godkänt.
alexi
2009-10-03
Bara för att rockbrudarna är så jävla sköna!
Visa äldre kommentarer »