Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Blint bevis


En svart komedi om en blind man som heter Martin som tar foton för att ha som"bevis" för att världen verkligen är som andra beskriver den för honom. Filmen handlar även om Martins relation till Celia som hjälper honom med städning och matlagning och till Andy som är en kompis som Martin tror han kan lita på.


Originaltitel Proof
Regissör Jocelyn Moorhouse
Manus Jocelyn Moorhouse
Genre Komedi, Drama, Romantik, 90-tal
Skådespelare Russell Crowe, Hugo Weaving, Daniel Pollock, Genevieve Picot, Heather Mitchell, Jeffrey Walker, Frank Gallacher, Saskia Post, Frankie J Holden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 89
Filmnummer 6756

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Lillaprinsen
2014-03-07
Tonen är på en väldigt bra nivå, några scener rätt tjusiga, helt klart en film med gott uppsåt och då får man skratta och må bra. Men manuset (och det är trots allt en sådan där "manus-film") är bara nära (nåja) men skjuter ju faktiskt ingen hare. När temat är bra känner man sig lite extra lurad när filmen gör för enkla poänger.
Gordyal
2011-10-31
Intressant intrig och historia, men otroligt tråkigt berättad. (6+/15)
Sinda
2010-10-29
Långtråkig!
sunemangs
2006-05-08
Pendlar mellan en trea och fyra. Det känns inte som att den bra och intressanta grundidén utvecklas, annars finns inte mycket att klaga på. Snyggt och välgjort, utmärkta skådespelare och man lämnas att fundera över några frågor.
Wrigley
2005-01-08
Australien presenterar oerhört intressant film. Inte expremtiell över huvud taget men totalt annorlunda berättarteknik än Hålivod. Hugo Weaving gör en grymt bra roll, redan i första bilderna så blir man intresserad av vad det är för person och man vill bara veta mer. Och så drar de ut på det ganska länge innan man får någon sorts hum. Crowan akitbra som vanligt, blott trettio år gammal här..