Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Blåst på konfekten


George Webber är en medelålders framgångsrik kompositör av popmusik. Han har nu fått åldersnoja och blivit besatt av tanken på unga vackra flickor som han betygsätter efter utseende.


Originaltitel 10
Alternativ titel Ten
Regissör Blake Edwards
Manus Blake Edwards
Genre Komedi, Romantik, 70-tal
Skådespelare Dudley Moore, Julie Andrews, Bo Derek, Robert Webber, Dee Wallace, Sam J Jones, Brian Dennehy, Max Showalter, Rad Daly, Nedra Volz, James Noble, Virginia Kiser, John Hawker, Don Calfa, Walter George Alton, J Víctor López
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 948
Filmnummer 1225

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2022-12-14
Väldigt seg, och rätt dum. Men har väl sina stunder.
Starkbröl
2022-02-17
Mycket svag trea, varken rolig eller trovärdig. Känns mest som en ursäkt för att visa upp Bo Derek och en del andra nakna kvinnor. Svenska titeln är obegriplig.
quelnightmare
2021-05-30
Även om den är mest känd idag som filmen som gjorde Bo Derek till en stjärna, bygger den här bitterljuva sexkomedin helt på Dudley Moore som en låtskrivare som upplever en kris i livet.
Barneyk
2019-06-15
Nä, det här gillade jag typ inte alls. Känner aldrig någon sympati för huvudkaraktären eller perspektivet på filmen öht.
gjoob
2018-02-02
Efter en överraskande bra första halva, började mitt intresse dala nån timma in i filmen. Bra relationsskildringar men aldrig speciellt rolig och borde ha kortats ned med en hel- eller halvtimme. Men den hade ändå något tilltalande och "eget" och var behaglig att se på. Pendlar mellan två och tre.
Stygga-Vargen
2016-10-28
En av 70-talets bästa komedier! Klockren och skön humor, bra story och väldigt bra skådespelare! Dudley Moore gör en av sina bästa roller och musiken är riktigt bra!
Paramis
2014-03-05
Skön film som jag har gillat i många år. Dudley Moore är skön på sitt eget finurliga sett. Tänk o ha så här galna grannar.
precineadd
2014-01-18
oväntat trevlig film
Fläskkäft
2011-08-07
Blake Edwards filmer har en tendens att vara mycket ojämna så även den här. En rätt fattig historia, seg och humorn är inte alltid kul. Det finns några roliga sekvenser men inte tillräckligt för att bära upp filmen. Dudley Moore kör på i en roll som vi sett honom i förut. Bo Derek är fin att titta på. Två sega timmar.
Mikael60
2010-06-28
Blake Edwards och Dudley Moore är en oslagbar kombination om man vill uppleva något riktigt uselt.
Visa äldre kommentarer »