1.6

Blair Witch Project 2

I uppföljaren till "Blair Witch Project" befinner vi oss åter i den lilla staden Burkittsville, där man håller på med en polisutredning av mord på sju barn från staden. En Kyle Brody träder fram och påstår sig varit med i huset stående i ett hörn med ansiktet mot väggen medan morden på de sju barnen begicks.

Originaltitel Book of Shadows: Blair Witch 2
Regissör Joe Berlinger
Manus Joe Berlinger, Dick Beebe
Genre Thriller, Äventyr, Skräck, Fantasy, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Kim Director, Jeffrey Donovan, Tristine Skylar, Erica Leerhsen, Stephen Barker Turner, Lanny Flaherty, Raynor Scheine

Skapad 2019-11-10 av liteblåliteröd
Kim, Erica, Tristine och Stephen, som alla är studenter på Boston College, bestämmer sig för att ta reda på vad som egentligen hände med de andra studenterna som försvann i skogarna utanför Bu...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Anonym
Efter att ha sett den första filmen läste jag på Internet att det fanns en uppföljare. Så varför inte titta på den också? Om första filmen var bra måste den väl få en värdig uppföljare? ...   Läs mer »

Engravadlax
2019-12-04
Alltså, BW2 är satir. Det är lika mycket skräckfilm som Wes Cravens Scream. Dessvärre lade sig studion i produktionen för mycket och det blev varken hackat eller malet.
2018-03-07
Har inte sett hela, fem minuter kanske men det räckte gott och väl för att få en stor ETTA!
Cumlin
2017-11-04
Ganska tidstypisk skräckfilm med stämningsdödande musikmontage och klyschiga karaktärer. Tycker ändå att den är fullt sebar; den är bara i en helt annan liga än sin föregångare helt enkelt.
missbaath
2017-02-19
Alltså nej egentligen inte. Men den är nostalgi från barndomen så jag kan inte ge den en 1a
krank-mma
2016-09-24
Mycket bättre än den poänglösa ettan. Bra "hantverksskräck" - inte så skrämmande, men det är ju skräckfilm så sällan att det är hopplöst att förvänta sig det. Men den är snygg, har intressanta vändningar, och har en hel del snygga scener. Känns ofta mer som en påkostad amatörfilm - vilket kanske är meningen, då förtexterna faktiskt säger att filmen är "en dramatisering" av dokument som samlats ihop.
2016-07-20
Första filmen tycker jag är totalt värdelös på alla sätt och vis men av någon anledning bestämde jag mig ändå för att se uppföljaren och det är jag faktiskt glad att jag gjorde; det är en väldigt bra skräckis som tar en del oväntade vändningar och skådespelarna gör ett bra jobb. Betydligt bättre än ettan!
Lotso
2015-10-09
I sin helhet är detta bara en urdålig film som försöker kassa in på succén från första filmen. Idén bakom att första filmen är en riktig film och man gör en film utifrån media och första filmens respons från kritiker och folk hade fungerat. Men då skulle hela filmen varit så och inte gått på detta sidospåret som är helt åt helvete med irriterande karaktärer, usel redigering och obesvarade frågor som filmen lämnar öppet. Folk säger att filmen ingår i kategorin "so bad it's good". Men tyvärr, det tycker jag inte. Där är flera scener jag skrattade åt över hur dåligt det var. Men personligen finns där betydligt bättre filmer där ute som ingår i den kategorin jag hellre sätter på igen än denna. Filmen skulle också haft en starkare regissör bakom sig om den nu skulle gått första alternativet, vilket hade gjorts för en betydligt mer intressantare och bättre uppföljare. I nuläget lämnar jag er med detta klippet: https://youtu.be/tr9Bjz0X1Mk?t=463
Rattlesnake61
2015-07-21
Väldigt mörkt hela tiden och det mesta känns flumigt och oseriöst. Varken underhållande eller läskigt. Kass film med andra ord.
silvertrain
2014-01-09
En bra skräckfilm. Bättre än ettan. Denna är ju ganska läskig vilket ettan inte var. Och även denna är intresant. Lite svår att förstå kanske, men det är vil lite det som.är grejen också. Får en stark trea!
Markezzo
2013-03-21
Såg den för länge sedan, en skam för ettan. Det enda som räddar den från en etta är att den rent visuellt hade små moment där den var lite... "halvkuslig" eh...