Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Blackwoods


Matt plågas av minnet av att ha orsakat en ung flickas död genom onyktert körande. Nu, många år senare, ska Matt tillbringa en helg med sin flickvän ute i en skog och märkliga saker börjar hända.


Originaltitel Blackwoods
Regissör Uwe Boll
Manus Uwe Boll, Robert Dean Klein
Genre 2000-tal, Thriller, Drama
Skådespelare Patrick Muldoon, Keegan Connor Tracy, Will Sanderson, Michael Paré, Clint Howard, Anthony Harrison, Matthew Walker (I), Janet Wright, Sean Campbell, Ben Derrick, Michael Eklund, Samantha Ferris, Patricia Dahlquist
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 49
Filmnummer 31010

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2017-01-04
Muldoon är ju som alltid värdelös. Boll har varit sämre.
KyLLo
2010-06-22
SUUxxx: Ett tydligt tecken på att det är en film som berör, eller ska man säga upprör?! Tycker f.ö. omslagsbilden på Headweb är mycket snyggare.
Gordyal
2009-08-01
Uwe är ett unikum vars drift att skapa vinstgivande filmer är så enorm att hans konstnärliga inkompetens blir i det närmaste oväsentlig. För hur kass regissör och hur avskydd han än må vara, så fortsätter han enträget att leverera den ena internationellt gångbara b-filmen efter den andra. Blackwoods skiljer sig en del från övriga Boll-filmer jag har sett. Hantverket är givetvis lika taffligt som vanligt, men denna film är med Uwe-mått mätt riktigt smart. Nu bjuds det givetvis inte på några nya "smartheter", utan bara gammal skåpmat. Men med hans övriga produktioner som referens så känns Blackwoods ruskigt klurig – fast det säger kanske inte så mycket. Ganska kass men aldrig tråkig film. Heja Uwe! (6+/15)
karlmats
2009-04-16
En väldigt positiv överraskning med tanke på de låga förväntningarna jag hade på den här Uwe-rullen. Det finns många saker jag gillar med den här, en bra krypande stämning byggs upp som man antagligen måste tacka Uwe för, dialogen är Uwefierad till max och stundtals väldigt rolig i sin uselhet, storyn funkar och vävs upp på ett ganska effektfullt vis med en helt okej upplösning samt en ganska porrig white trash-tjej som inte går av för hackor. På minussidan har vi en jävligt ryckig regi med random återblickar man inte fattar nånting av, överlag uselt skådespeleri som vanligt när det gäller Uwes rullar och logiska luckor som iofs stundtals är rätt charmiga, man har en tendens att förlåta Uwe för sånt likt ett barn som inte förstår bättre. Hade satt en stark 2a men nu när jag skriver det här blir jag redan sentimental och går tvärtemot mina principer om betygssnålhet och höjer upp den till en 3a, bra jobbat Uwe!
Christofer
2009-04-15
Visst är det dåligt på många sätt, men det finns ju ändå en rätt hygglig bakomliggande story. Tyvärr sabbar lille Uwe för sig själv genom sina usla musikval, val av skådespelare och inte minst regi. Men trots allt så blev det ju en smula spännande mot slutet, och upplösningen var inte helt genomrutten i mina ögon. Därför blir det en tvåa, vilket är ett relativt högt betyg för en Uwe-film.
StureStenhög
2008-10-04
Det här är väldigt mycket en Uwe-film. Som vanligt så ägnar han sig åt en massa konstiga klipp, poänglöst hoppande i tiden och en massa andra pretentiösa konstigheter som inte ens han själv kan förstå tanken bakom. Dialogen verkar dessutom vara tänkt att vara cool och rolig, men blir bara pinsam. Dock känns det som att han faktiskt hade en hyfsad historia nånstans här, men den slarvar han naturligtvis bort. Inte minst med ett riktigt fjantigt slut
rebelscum
2008-07-24
Amatörer.

2008-06-19
Detta måste vara den sämsta film jag någonsin sett.. Hade okej slut på filmen, men absolut inget nytt. Fy farao.
-_Louise_-
2008-06-13
Urdåligt! Håller med Bomkia. Totalt misslyckat med massor av luckor i storyn.
Bomkia
2008-05-12
Skräpig skräckfilm som försöker vara smart men misslyckas grundligt. 1a.
Visa äldre kommentarer »