Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Black Sheep


Al Donnelly kämpar hårt för att bli guvernör i Washington. Chanserna är goda men han är ändå orolig för att hans lillebror Mike ska sabotera hans planer. Als kampanjledare har fått i uppgift att hålla ett vakande öga på Mike tills valet är över.


Originaltitel Black Sheep
Regissör Penelope Spheeris
Manus Fred Wolf
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Chris Farley, David Spade, Tim Matheson, Christine Ebersole, Gary Busey, Grant Heslov, Timothy Carhart, Bruce McGill, Michael Patrick Carter, Boyd Banks, David St James, Skip O'Brien, Branden Morgan, Chris Owen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 425
Filmnummer 5133

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-05-26
Småkul på sina ställen men också väldigt skränig och inte riktigt min grej. Superslät tvåa.
Krille80
2015-01-02
Chris Farley och David Spade var ett härligt team både på Saturday Night Live och även de filmer de gjorde tillsammans, De fungerade verkligen bra tillsammans och till den grad att David Spade helt enkelt inte klarade av att gå på Chris Farleys begravning för att förlusten var så svår. Gillar man Farley och Spade får man en trevlig stund även om jag personligen föredrar dem var för sig i filmer. OK film.
Taandborste
2014-08-11
Mycket sämre än Tommy Boy om jag får jämföra de två... storyn funkar inte riktigt.
ziferN
2012-01-24
Smårolig, charmig och underhållande komedifilm som faktiskt hade en scen där jag gapskrattade vilket är något oerhört positivt. Chris Farley är som vanligt väldigt rolig och det är han som är filmens behållning. Helt ok tidsfördriv!
malin93
2011-08-05
Mudhoney är ju med i denna! Helt okej film, men den var roligare när jag var yngre.
Bosseson
2010-02-14
Chris Farley är i mina ögon en av de mest begåvade komikerna på vita duken, det här är ett praktexempel på hans karisma och utstrålning, karln hade en timing och komisk ådra av sällan skådat slag. Hade han fått leva längre så hade han varit den största. Filmen är en fyra bara pga av Farley.
Martin_tbg
2009-07-28
Denna är KULT ! Chris Farley och David Spade ! Kan se denna många gånger per år då jag ej tröttnar.
yrkeschaufföre
2009-07-15
Jag gillar både Chris och David men detta är ju inte bra! En svag två för försöket!
BasseLerghagen
2008-02-07
Den här filmen är väldigt medioker, den försöker göra sken av att vara "större" än vad den egentligen är. Man försöker krama ur allt av duon Spade-Farley, men lyckas inte. Handlingen är ytterst tunn och filmen lever på några få höjdpunkter där Farley i vanlig ordning ramlar och slår sig, vilket må vara underhållande i sig, men det räcker definitivt inte för en hel film.
KurtKarlsson
2007-09-30
rätt okej?
Visa äldre kommentarer »