2.6
2.6
Black Sheep
Al Donnelly kämpar hårt för att bli guvernör i Washington. Chanserna är goda men han är ändå orolig för att hans lillebror Mike ska sabotera hans planer. Als kampanjledare har fått i uppgift att hålla ett vakande öga på Mike tills valet är över.
Originaltitel | Black Sheep |
Regissör | Penelope Spheeris |
Manus | Fred Wolf |
Genre | Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Chris Farley, David Spade, Tim Matheson, Christine Ebersole, Gary Busey, Grant Heslov, Timothy Carhart, Bruce McGill, Michael Patrick Carter, Boyd Banks, David St James, Skip O'Brien, Branden Morgan, Chris Owen |
Småkul på sina ställen men också väldigt skränig och inte riktigt min grej. Superslät tvåa.
Chris Farley och David Spade var ett härligt team både på Saturday Night Live och även de filmer de gjorde tillsammans, De fungerade verkligen bra tillsammans och till den grad att David Spade helt enkelt inte klarade av att gå på Chris Farleys begravning för att förlusten var så svår. Gillar man Farley och Spade får man en trevlig stund även om jag personligen föredrar dem var för sig i filmer. OK film.
Mycket sämre än Tommy Boy om jag får jämföra de två... storyn funkar inte riktigt.
Smårolig, charmig och underhållande komedifilm som faktiskt hade en scen där jag gapskrattade vilket är något oerhört positivt. Chris Farley är som vanligt väldigt rolig och det är han som är filmens behållning. Helt ok tidsfördriv!
Mudhoney är ju med i denna! Helt okej film, men den var roligare när jag var yngre.
Chris Farley är i mina ögon en av de mest begåvade komikerna på vita duken, det här är ett praktexempel på hans karisma och utstrålning, karln hade en timing och komisk ådra av sällan skådat slag. Hade han fått leva längre så hade han varit den största. Filmen är en fyra bara pga av Farley.
Denna är KULT ! Chris Farley och David Spade ! Kan se denna många gånger per år då jag ej tröttnar.
Jag gillar både Chris och David men detta är ju inte bra! En svag två för försöket!
Den här filmen är väldigt medioker, den försöker göra sken av att vara "större" än vad den egentligen är. Man försöker krama ur allt av duon Spade-Farley, men lyckas inte. Handlingen är ytterst tunn och filmen lever på några få höjdpunkter där Farley i vanlig ordning ramlar och slår sig, vilket må vara underhållande i sig, men det räcker definitivt inte för en hel film.
rätt okej?