Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Black Mirror - Rachel, Jack and Ashley Too


En ensam tonåring trånar efter kontakt med en popstjärna, vars charmiga existens inte är riktigt så underbar som det verkar.


Originaltitel Black Mirror - Rachel, Jack and Ashley Too
Regissör Anne Sewitsky
Manus Charlie Brooker
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Miley Cyrus, Angourie Rice, Madison Davenport, Susan Pourfar, Marc Menchaca, Daniel Stewart Sherman, Nicholas Pauling, Frances Sholto-Douglas, Greg Kriek, Jerah Milligan, James III, Mikkie-Dene Le Roux, Sive Gubangxa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 140
Filmnummer 134791

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


BarryHero
2023-08-23
Ska tydligen vara en pastisch av ett typiskt Disney Channel-innehåll och där lyckas den absolut, och Miley Cyrus gör ett bra jobb när hon spelar en alternativ version av sig själv. Men som Black Mirror-avsnitt känns det ganska svagt. Den har en intressant inledning som inte riktigt leder till det man initialt hoppades på. Hade kanske passat bättre på Disney Channel trots allt.
Christofer
2019-07-07
Första halvan var riktigt intressant och några kul tekniska detaljer presenterades, men tyvärr tappade det (som flera gånger tidigare i den här serien) rejält under andra halvan och blev rätt lamt mot slutet.
PeterTheW
2019-06-26
Tyvärr. Cyrus är SUVERÄN men upplägget känns ändå lite oinspirerat.
Barneyk
2019-06-24
Oväntat hur mycket jag gillade det här och jag tycker hela grejen med att Miley Cyrus har huvudrollen ger det hela en extra dimension. Jag gillar också hur den kommenterar många olika saker och jag tycker såväl Ashley Os artistskap som syskeonrelationen har mycket att säga. Underskattat avsnitt! Jag gillar också att som vissa andra avsnitt går ifrån den jobbiga stämningen och blir lite mer lättsam och kul. Jag gillar den blandningen som Black Mirror ger!
snubbel
2019-06-14
Ost var ordet
#54
2019-06-10
Lite väl fånig emellanåt, men klart underhållande.
TheHorrorfan
2019-06-10
Väldigt bra. Intressant och komisk.