Black Mirror - Metalhead

I ett postapokalyptiskt landskap i Skottland försöker en kvinna överleva en värld full av hundar.

Originaltitel Black Mirror - Metalhead
Regissör David Slade
Manus Charlie Brooker
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Maxine Peake, Jake Davies, Clint Dyer

BarryHero
2023-09-01
Väldigt intensiv under sina strax över 40 minuters speltid i en film som är dystopisk och påminner mycket om en typisk zombiefilm. Gillade det svartvita fotot.
peterclash
2019-07-16
Minst bra black Mirror. Men det kan bero på att jag mest gillar dem som är i en nära framtid mest.
Christofer
2019-07-02
Snyggt foto och ganska stämningsfullt, men det är ju så många frågor obesvarade att jag inte kan känna mig nöjd.
Zarquon
2018-04-06
Mycket egenartat avsnitt. Kargt, avskalat, en kvinna mot en maskin, nästan ingen dialog. Kunde vunnit på att vara mer utvecklad, kanske till och med på att ha varit en långfilm?
idaho1981
2018-01-28
Snygg, otäck, häftig och dessutom en av de allra bästa skådisarna som finns, Maxine Peake. Men konstigt nog hugger den inte riktigt tag tyvärr. Svag fyra eller stark trea.
monsterpop
2018-01-26
kanske det bästa avsnittet i hittills bästa säsongen. påminner en del om the invaders (twilight zone).
2018-01-08
Jag tycker den är snygg och realistiskt effektfull i sin världsbyggnad men det är liksom inte intressant eller gripande nog att funka för att vara så enkelt som det är. Ändå en stark tvåa.
#54
2018-01-05
Ovanligt traditionell för att vara Black Mirror.
PeterTheW
2018-01-02
Den här älskade jag... Riktigt häftig!
ShenLong
2018-01-01