3.6

Black Mirror - Hang the DJ

En ny dejtingapp på marknaden insisterar att singlarna ska mötas inom tolv timmar.

Originaltitel Black Mirror - Hang the DJ
Regissör Timothy Van Patten
Manus Charlie Brooker, Charlie Brooker
Genre Drama, Romantik, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Georgina Campbell, Joe Cole, George Blagden, Gina Bramhill, Daniel Westwood, Bruce Chong

Christofer
2019-07-01
En gullig historia som verkligen engagerade och gav en hel del skratt dessutom. Trist att det inte blev en bättre avslutning; den gjutna fyran sjönk direkt till en trea.
Roswall
2019-06-07
Som oftast leverans ett tanke-stimulerande avsnitt som vore ett perfekt disskussions underlag för en studiegrupp med fokus på livs- och etikfrågor. Väl utfört, ok vändning.
Zarquon
2018-04-06
Typisk, klassisk Black Mirror, och det är ju lite det man vill ha ändå. Tar ett koncept från vår teknologiska samtid och drar det till sin spets. Den här gången dejting-appar. Vad händer om man förväntas slaviskt följa dess rekommendationer?
BarryHero
2018-02-27
Kandes lite seg till en borjan men kom igang ordentligt mot slutet. Intressant koncept! Bra Twilight Zone-kansla.
Hypostas
2018-01-16
Bra avsnitt, men slutet kändes totalt befriat från äkta känslor. Kanske var det meningen?
2018-01-08
Jag gillar verkligen konceptet och det finns massor med intressanta aspekter kring relationer, dejting, förväntningar och regler här som känns snyggt presenterade. Lagom twistig med rimliga men inte uppenbara ledtrådar och ett driv i storyn som håller mig fast hela vägen igenom. Jag blir inte så känslomässigt berörd som i t.ex. San Junipero men det är ändå fint. En fyra.
supermancover
2018-01-08
Joe Cole är väldigt bra och jag skulle nog också kunna bli kär i honom tbh.
#54
2018-01-04
Bra twist.
PeterTheW
2018-01-02
Gillade den, riktigt skarp och bra.
PeterTheW
2018-01-02
Gillade den, riktigt skarp och bra.