Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Black Christmas


Ett gäng universitetstjejer blir under jullovet telefontrakasserade av en främling och dör, en efter en. En nyinspelning av originalet från 1974.


Originaltitel Black Christmas
Alternativ titel Black X-mas
Regissör Glen Morgan
Manus Glen Morgan
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Katie Cassidy, Michelle Trachtenberg, Lacey Chabert, Mary Elizabeth Winstead, Kristen Cloke, Crystal Lowe, Oliver Hudson, Andrea Martin, Jessica Harmon, Karin Konoval, Robert Mann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 570
Filmnummer 49148

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ItalyErik
2018-04-19
Bottenlöst usel.
Jamesa
2017-10-21
Re-make till gammal skräck blir aldrig bra.Har sagt det förut, förstår inte varför man lägger pengar på sådant. Kanske är det för att i dessa fall manuset till originalet ofta håller bra klass och man hoppas att en ny generation ska se den? Om man kopplar bort att detta är en re-make eller inte, blir betyget en svag 2:a trots allt. Inte bra men inte så kass att den inte går att se. Originalet är dock en favorit.
Stygga-Vargen
2016-11-26
Ingen höjdare. Får jag chansen så tänker jag ge originalet en chans.
Gordyal
2016-08-28
Re-make eller inte - detta är en ren och total pajasrulle. (2+/15)
dafreakish
2015-12-18
Fascinerande kass b-skräckis med ingenting nytt under solen. Dessutom överdrivet blodigt och med ett pinsamt utdraget slut.
BrutusBeefcake
2015-12-05
Hade detta vart en annan skräckis hade den nog fått en väldigt svag tvåa men nu är det en remake på en fantastisk julskräckis och att den inte lyckas göra något bra alls och bara tar helt onödiga omvägar och försöker ge Billy en löjlig grundhistoria är en skymf. Rent utsagt idiotiskt. Den enda som får godkänt är kompositören till soundtracket som faktiskt är riktigt bra. (3+/15)
AlbinWesley
2015-12-01
Detta är ju helt vansinnigt, vilket gör det väldigt extra tråkigt att det inte utnyttjas bättre. Mördardelen av berättelsen är smått fantastisk medan hela sororityblahablaha är högst ointressant. De skulle gått all in på blodigt äckel, för de motbjudande scenerna var klart bäst. Nåja. Får väl se Stilla natt, blodiga natt vid tillfälle också.
Tatty
2015-10-23
Seg och långtråkigt.

2015-08-20
Originalet är fantastiskt! Denna remake har många brister, men är likväl underhållande. Så jag höjer mitt tidigare betyg. 5/10

2015-08-20
Originalet är fantastiskt bra! Men denna remake gav jag bottenbetyg när den var nysläppt. Efter en återtitt anser jag att den är småcharmig och ganska underhållande. Halvdålig regi, spretigt manus och relativt dåligt skådespel visserligen. Men filmen har likväl ett underhållningsvärde. 5/10
Visa äldre kommentarer »