Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Birdsong


Medan en engelsk soldat kämpar i fruktansvärda skyttegravar i norra Frankrike under första världskriget hemsöks han av minnen från hans förbjudna kärleksaffär med en fransk kvinna.


Originaltitel Birdsong
Regissör Philip Martin (IV)
Manus Abi Morgan
Genre Drama, Romantik, Krig, Mini-serie, 2010-tal
Skådespelare Eddie Redmayne, Clémence Poésy, Matthew Goode, Rory Keenan, Thomas Turgoose, Richard Madden, Joseph Mawle, Simon Nehan, Daniel Cerqueira, Nicholas Moss, Marie-Josée Croze
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 114
Filmnummer 96765

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


kennert
2014-08-03
Första avsnittet höll lågt tempo,blev bättre sedan.
Cineasten
2012-06-24
Vackert och välspelat men alldeles för segt. En stabil trea är den definitivt värd.
mammene
2012-05-23
Otroligt vacker visuellt och fin musik som fanns där i bakgrunden och höjde upplevelsen, även bra skådespelarinsatser, då mest av huvudrollsinnehavaren Eddie Redmayne som utsrålade stora känslor med små medel. Här har man verkligen lyckats framkalla stämningar både känslosamma och fasliga. Krigets ohyggligheter kröp in under skinnet ,man kunde känna deras rädsla och frustration och då var det det bra att matcha det med kärleksminnen för annars har man bara inte orkat se vad soldaterna tvingades utstå. Bra utfört men tyvärr tyckte jag inte att storyn höll riktigt.
Runlibr
2012-05-21
Hade jättesvårt att förstå varför huvudpersonerna agerade och tog de beslut som de gjorde. Långsamt och segt. Annars gillar jag den här genren väldigt mycket, och eftersom det var snyggt filmat så blir det trea.
konstruktrisen
2012-05-14
Jag ger serien en 2a. Manuset är en 1a, men den är snyggt filmad. Gillar man historiska filmen med välgjord kostym så kan den vara värd att se trots den svaga handlingen. Serien hoppar tröttsamt mycket fram och tillbaka mellan krigets fasor i skyttegravarna, och en romans som hände innan kriget. Romansen berörde mig inte, och jag gillar inte huvudpersonerna.