Bilar 3

När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna. Blixten hämtar sin inspiration från den en gång så fenomenale Hudson Hornet och ett par oväntade svängar. Han bevisar att #95 fortfarande är att räkna med när det verkligen gäller!

Originaltitel Cars 3
Regissör Brian Fee
Manus Kiel Murray, Bob Peterson, Mike Rich
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Owen Wilson (röst), Cristela Alonzo (röst), Chris Cooper (röst), Nathan Fillion (röst), Larry the Cable Guy (röst), Armie Hammer (röst), Ray Magliozzi (röst), Tony Shalhoub (röst), Bonnie Hunt (röst), Lea DeLaria (röst), Kerry Washington (röst)

Dele
2025-02-03
Här hittar man tillbaka in på banan efter den kringirrande 2:an. Välgjord med en ok., men föga originell, story. Jag kunde inte låta bli att tänka på Rocky IV när jag såg den vilket känns lite roande.
Ful_fisk
2024-01-10
Har alltid tyckt Bilar-serien fått lite väl mycket skit; tycker det är fullt dugliga barnfilmer. Med det sagt är det kanske ingen tillfällighet att det tog mig fem år att ta mig an trean. Och jo, det är nog den svagaste filmen såhär långt. Direkt dålig är den väl inte, det är bra fart, fina bilder och en enkel intrig att hänga med i. Sedan är väl själva storyn lite väl mycket Rocky-uppföljare med allt därtill. Man förutspår utvecklingen i storyn sådär tio minuter före hela tiden, vilket ju är rätt trött. Men samtidigt; vill man se en racingrulle för barn så fyller denna ändå rollen. Nätt och jämnt godkänd, om än på håret. Skulle haft mer Bärgarn.
2022-11-04
Nja; jag är inte givetvis målgruppen för filmen men i alla fall. Det finns ju bra filmer i detta nämen dock inte denna...
Starkbröl
2019-04-14
En... eh... feministisk Cars? Går på tomgång i allmänhet men har ett rätt bisarrt slut. Några enstaka roliga skämt. Väldigt långt ifrån ettan och tvåan.
viffslan
2019-01-05
Överraskande bra. Väldigt trög i början men blev bättre hela tiden. Dock kändes slutet väldigt vuxet och lite för präktigt men filmen får iaf en fyra.
HerrNenne
2019-01-03
Har potential och fyller sin tid bra men är lite väl tillrättalagd och snäll kanske.
AngelsDiary
2018-03-31
Denna hade gjort sig bättre som en uppföljare till ettan då dom båda är i samma riktning. Helt okej slötittar film.
dafreakish
2018-03-17
Ännu en onödig Bilar-film. Mer av samma där de bjuder på fart och fläkt men utan någon vidare substans. Jag kan helt enkelt inte ta de talande bilarna på allvar. Det är helt enkelt rätt trist och den Rocky 5 liknande twisten är bara dum.
Mysharry
2018-03-12
Helt ok, men inte mer. Femåringen får vänta med att se den.
Sir_Lord
2018-01-05
Bättre än tvåan, men känns som en omstart av första fast lite sämre.