Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Bilar


Racerbilen Lightning McQueen ska vara med om ett stort race och har bara seger och berömmelse i tankarna. Men på vägen mot tävlingen så hamnar han i en liten håla i amerikanska landsbygden där han lär sig att det finns viktigare saker i livet än berömmelser. Till exempel kärleken.


Originaltitel Cars
Regissör John Lasseter, Joe Ranft
Manus John Lasseter
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Owen Wilson (röst), Paul Newman (röst), Bonnie Hunt (röst), George Carlin (röst), Bob Costas (röst), Paul Dooley (röst), Katherine Helmond (röst), Michael Keaton (röst), Jenifer Lewis (röst), Tony Shalhoub (röst), Larry the Cable Guy (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8594
Filmnummer 42226

Recensioner

Skapad 2019-12-08 av connya
Toy Story. Hitta Nemo. Monsters Inc. Superhältarna. För att nämna en del. För mig som gillat Pixars tidigare filmer kunde förväntningarna på \"Bilar\" vara högre. Men ändå; En film om bilar ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-25 av m86
Pixar Animation Studios, det namnet får oss att tänka på levande leksaker, monster, myror, fiskar, superhjältar och nu ochså bilar. Medan Disneys 2D-animerade filmer tycks gå ner i graven så be...   Läs mer »

Kommentarer


BjörnBandhund
2021-10-10
Mycket bättre än vad alla säger här. Men jag kanske är färgad av nostalgi. 4/5.
quelnightmare
2022-02-14
John Lasseter har beskrivit filmen som "en present till världen". Du kanske vill behålla kvittot. Det är Pixar men inte bra.
AngelsDiary
2018-03-31
Efter att ha sett den 100 gånger är den inte lika underhållande längre men den är helt okej att dö titta på iaf som vuxen.
Applekingen
2017-08-27
Jag ändrar mitt betyg från 3 till 5 när jag insåg hur mycket jag älskade den här filmen som liten. Den är väldigt rolig, framförallt Bärgarn och har imponerande animationer samt att den har väldigt fin musik och bra story. Traktorscenen är klart den bästa scenen i filmen.
päronanton
2021-02-04
Älskar denna! Älskar Disney överlag! Denna är en jätte fin film som mycket annat som Disney Pixar gör! Det lyckas fånga en bra handling, bra animationer och skön musik! Därför älskar jag verkligen Disney! Jag har sett den här ett par gånger och jag tröttnar aldrig! Se den! En favorit!
BarryHero
2015-12-20
Jattefina miljoer och kul med kopplingen till Route 66. I ovrigt ar den alldeles for lang och forsta halvan ar riktigt seg. Storyn ar inte sa mycket att hanga i granen och bilar funkar bara sadae som karaktarer. Pixars samsta, men da har jag inte sett Cars 2. Svag tvaa.

2015-05-17
Den kanske inte är lika helgjuten som exempelvis Hitta Nemo och Råttkocken, men den är fan bra alltså! Snygga animationer och härliga ambitioner. Mer riktad till barn än de andra filmer från Pixar dock.
yrkeschaufföre
2015-05-04
Oj!! länge sen jag såg den här. Jag blev förvånad över hur lite bilrace det är i den här. En hyllning till en tid som för länge sen flytt.
Krille80
2014-12-30
Pixar har genom denna höga standarden i sina produktioner lätt vunnit över mig men när det kommer till Cars så är jag långt från övertygad. Jag är besviken vilket är en ny känsla när det kommer till Pixar. Visst, ska den ha ett godkänt betyg men annars så kommer jag inte återvända till denna film. 2+
AlbinWesley
2014-08-17
Nej tusan, det håller inte för mig. På rätt humör kanske den skulle träffat bättre, och det klart den är underhållande. Men jag har ett par stora problem med den ändå. Till exempel är ju bilar astråkiga, varför fasen gör man filmen om dem? Och så känns det så extremt urdumt att de har kön. Så extremt urdumt. Djur och robotar, där kan man ändå köpa det när man mänskliggör dem, men med bilar är det orimligt. Sämsta Pixar jag sett.
Visa äldre kommentarer »