2.1

Big Mommas hus 2

När FBI-agenten Malcolm Turners kollega dödas i tjänsten bestämmer han sig för att hitta den skyldige. Genom att klä ut sig till Big Momma lyckas han få tjänst som nanny hos den huvudmisstänkte. Samtidigt som han löser fallet fäster han sig vid de bångstyriga barnen.

Originaltitel Big Momma's House 2
Regissör John Whitesell
Manus Don Rhymer
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Martin Lawrence, Nia Long, Emily Procter, Mark Moses, Kat Dennings, Chloë Grace Moretz, Preston Shores, Trevor Shores, Zachary Levi, Marisol Nichols, Josh Flitter, Dan Lauria, Jascha Washington, Sarah Brown (I), Kevin Durand, Cameron Daddo, Jeanene Fox

2018-01-17
Fy,, nääää tack!!!
F-M-J
2016-04-26
Nja, detta är väl egentligen ett praktexempel på ett misslyckande.
dafreakish
2015-11-13
Imponerande av Lawrence och hans gäng att lyckas med konststycket att göra än ännu sämre film en den helt förskräckliga ettan. Det finns definitivt inget positivt att säga. Ingenting.
arruba
2015-10-25
Martin Lawrence som skådespelare tycker jag alltid är härlig att kolla på, filmen är sisådär, det går att kolla på men troligtvis inget man gör om frivilligt.
2014-12-16
Till skillnad från många andra så tolererar jag som oftast skådisen Martin Lawrence och ibland tycker jag t.o.m. att han har skött sig riktigt bra. Detta är dock inte ett av de tillfällena för både Lawrence och filmen kommer med en kvalitè som inte direkt skapar en önskan om att se om detta igen någonsin. 1+
ziferN
2012-07-23
Sämre än ettan men vad jag minns så hade den ändå ett visst underhållningsvärde men i helhet är det ingen vidare film. Filmen är ungefär som ettan en gång till fast sämre.
Xenox
2012-07-22
Ettan är bättre.
KyLLo
2011-08-17
Trodde den skulle vara kass, men den är faktiskt lite småcharmig och kör mycket musik i bakgrunden. Bättre än liknande filmer.
ami86
2011-08-17
Galna Professorn möter Mrs Doubtfire... men inte på ett bra sätt. Det är en skitfilm det här, och jag orkade ärligt talat inte ens se klart den. Varför är Martin Lawrence så fast besluten att eliminera det uns av respekt jag hade för honom?
2011-07-13
Alltså, att jag sätter en tvåa är oförklarligt egentligen. Men jag vet inte varför det känns fel med en etta.