Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Big Hero 6


När en hemsk och ödesdiger händelse sker i San Fransokyo så bestämmer sig Hiro och hans uppblåsbara robot Baymax för att starta ett omaka superhjälte-gäng med några vänner på stadens universitet. De kallar sig för Big Hero 6.


Originaltitel Big Hero 6
Regissör Don Hall, Chris Williams (I)
Manus Jordan Roberts, Robert L Baird, Daniel Gerson
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Ryan Potter (röst), Scott Adsit (röst), T J Miller (röst), Damon Wayans Jr (röst), Jamie Chung (röst), Genesis Rodriguez (röst), Daniel Henney (röst), James Cromwell (röst), Alan Tudyk (röst), Maya Rudolph (röst), Katie Lowes (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3240
Filmnummer 111448

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av chris_lambert_
Disney försöker rulla vidare med framgången med charmiga \"Frozen\" från förra året som måhända inte kunde mäta sig med Disneys klassiska filmer, men som likväl innehöll det en bra Disneyfi...   Läs mer »

Skapad 2019-12-12 av saggesaliv
I San Fransokyo så bor den 13-åriga, superintelligenta pojken Hiro! Hans bror Tadashi tycker att han borde satsa sin intelligens på att fortsätta studera, medan han själv mer är intresserad av a...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Strömming
Sedan Disney köpte upp Marvel 2009, har de tillsammans haft monopol på filmmarknaden när det gäller \"superhjälte\"-filmer. Så det kom kanske inte direkt som någon vidare överraskning när de ...   Läs mer »

Kommentarer


viffslan
2020-01-17
Mycket bättre än förväntat. Både barn o vuxna gillade hos oss. Spänning, humor o känslor i lagom doser. En stark fyra.
92axha10
2018-12-18
Gullig familjefilm med superhjältar. Baymax är charmig och rolig att umgås med.
Ful_fisk
2018-04-20
Marvel-filmer är ju överlag urbota fåniga så att göra en tecknad barnfilm inom denna kategori känns ju som en bra idé, och det fungerar dessutom hundra gånger bättre än alla otecknade Marvel-filmer tillsammans. Visst finns störningsmomenten här också; det är hopplöst förutsägbart, actionscenerna är långrandiga och hopplöst omöjliga, och man måste stänga av medvetenheten om att 2000 kvadratkilometer av höghus mitt i city måste innehålla åtminstone en människa som stryker med när huset pulvriseras. Men frånsett det så skänker DIsney också sin känsla för värme om mänsklighet till helheten, och då fungerar det utmärkt. Det är roligt och varmt, speciellt i relationen med huvudrollen och Baymax. Och så är det förbannat snyggt animerat! Alla tveksamheter borde sänka helheten till en trea, men jag ger den pass för jag blev ändå riktigt förtjust.
HerrNenne
2017-12-25
På gränsen till kass. Filmen glömmer bort vad den vill säga ett par gånger.
fabbe86
2017-12-18
Svag svag trea. Ofokuserad och platt historia. Istället för att fokusera på superhjälteaction hade jag gärna sett mer av killens förlust av brorsan, samt han och Baymax's relation, som i bisatser nämner ett sorgearbete som inte förmedlas... Sen behöver någons dotter plötsligt räddas, och det smäller på igen, och jag zoonar ut
Nintendo64
2017-04-14
Helt ok underhållning
siggelund
2017-04-05
Klockren familjefilm. Kolla gärna upp bakgrundsarbetet lite med San Fransokyo, det är otrolig komplexitet där. Varmt och roligt, även om actionsekvenserna är nog långa att dra ner den från femma till fyra.
2004Orre
2017-02-12
Jag hade inte förväntat mig att den skulle bli så bra. En mycket stark femma.
RadiatorPorch
2017-01-04
En klockren trea! Förvånansvärt rolig slapstick, men samtidigt en väldigt oengagerande plot. Saknade ungefär trettiofyra skåplaster disneymagi.
Urfbert
2017-01-02
Fruktansvärt tråkig och icke engagerande film som är rolig ibland, innan en kommer ihåg att den är en ripoff på Marvel innan Disney ägde Marvel, eller något sådant. Luckorna i den störde mig också.
Visa äldre kommentarer »