Big Daddy

Sonny är 32 år och lever utan att ta ansvar för något. En dag står 5-årige Julian utanför hans dörr och i ett försök att imponera på sin f d flickvän tar han hand om honom...
Originaltitel | Big Daddy |
Regissör | Dennis Dugan |
Manus | Steve Franks, Tim Herlihy, Adam Sandler |
Genre | Komedi, 90-tal |
Skådespelare | Adam Sandler, Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Joey Lauren Adams, Jon Stewart, Leslie Mann, Rob Schneider, Steve Buscemi, Kristy Swanson, Allen Covert, Josh Mostel |
Fy fan vad jag hatar Adam Sandler som skådespelare. Hatar alla hans jävla dåliga filmer inklusive denna!!!
Inget mästerverk, inte ens med Sandler-mått. Dock skådespelare jag gillar: Mann, Schneider, Buscemi och Joey Adams som jag känner i gen från Våra värsta år.
Bra, rolig och underhållande. En av Adam Sandlers bästa.
Den här filmen är, trots sitt fjantiga yttre, inte så tokig som man kan tro. Den når, för all del inte upp till en tvåa, men den är inte speciellt långt där ifrån. Och även om det är lite väl ostigt på sina ställen, är det en fin berättelse, med sina konstiga krumbukter. 0,1 på SH-skalan.
Ovanligt jordnära. Adam sandler gör en bra prestation. Saknar dock samma känsla som Happy Gilmore och Waterboy. Kanske för mycket allvar för denna tokige man? Ännu en av dessa komedier med en vag doft av moral, allvar och sensmoral.
Banal Sandlerkomedi som tyvärr smörar på lite för mycket för mitt tycke. Slutet höll på bli en ordentlig flottbomb men det räddades upp litegranna iaf.
Tycker filmen är rätt så mysig. Adam Sandler spelar rollen bra. Gillar filmen.
Det är vad det är, som man brukar säga. Väldigt mycket USA, produktplaceringar, fördomar och kiss/bajs-skämt. En liten barnfilm för vuxna.
Småhärlig film. Tyvärr lite för sockersöt. Gillade inte court case crap-slutet.