Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Big Boy


Ung man runt tjugo träffar vacker flicka men faller pladask för go-go-dansös som är besatt av att förödmjuka män. Han luras in i en fälla.


Originaltitel You're a Big Boy Now
Regissör Francis Ford Coppola
Manus Francis Ford Coppola
Genre Drama, Komedi, 60-tal
Skådespelare Geraldine Page, Elizabeth Hartman, Karen Black, Julie Harris, Rip Torn, Tony Bill, Peter Kastner, Michael Dunn (I), Dolph Sweet, Michael O'Sullivan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 41
Filmnummer 13201

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


AlbinWesley
2014-03-28
Åh, ljuvligt! Dess teman tangerar tiden brytningspunkt både i Hollywood med den nya sortens filmer som började dyka upp, och i hur ungdomar i stort förhöll sig till det auktoritära och invanda. Lovin' Spoonfuls soundtrack är helt briljant, och lyfter filmen ytterligare. Jag håller även med föregående kommentarer som nämner Wes Anderson, som nåt slags lightversion av Mandomsprovet kan jag inte låta bli att se även denna som vital för hans filmiska uttryck. Lysande, Coppola.
picklessmulan
2013-09-09
Bra produktion och mycket bra Soundtrack! Tyvärr så är manuset på tok för banalt. Många av skådisarna alldeles för dåliga och slut horribelt dåligt.
thewolf
2005-09-03
Det var mittemellan, både bra och dåligt. Tror jag hörde PortZebie och misuman diskutera likheterna med Wes Anderson på väg ut från Filmhuset-visningen! /Stalkern
misuman
2005-09-02
...men det här var ju till och med sämre...
PortZebie
2005-09-02
Påminde inte så lite om Wes Andersons filmer...