Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Bickford Shmeckler's Cool Ideas


Förstaårsstuderande Bickford Schmeckler har fyllt sin dagbok med sina egna coola idéer och blir förtvivlad när den blir stulen. Han ger sig ut på en resa på skolans campus för att hitta sin älskade ägodel.


Originaltitel Bickford Shmeckler's Cool Ideas
Regissör Scott Lew
Manus Scott Lew
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Patrick Fugit, Olivia Wilde, Fran Kranz, John Cho, Reid Scott, Matthew Lillard, Cheryl Hines, Simon Helberg, Mageina Tovah, Thomas Lennon, Clark Gregg, Robert Ben Garant, Deon Richmond, J D Walsh
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 169
Filmnummer 31829

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2020-11-10
Slätstruket från början till slut. Grundproblemet ligger nog i att man försöker bygga upp huvudpersonen till något som man sedan inte kan leverera. Han blir en ganska trist figur och Patrick Fugit står för en väldigt blek insats. Illusionen att det här är en kille med coola idéer förverkligas helt enkelt aldrig. Olivia Wilde är väl egentligen den enda som funkar här, i övrigt är det inget vidare persongalleri samtidigt som storyn bara känns ansträngd
yrkeschaufföre
2013-05-29
Ååh, den kunde varit så mycket bättre... men den förtjänar ändå en trea eftersom den är annorlunda på så många punkter.
karlmats
2012-06-12
En high school-film med några ovanliga komponenter som lyfter den snäppet över andra filmer i genren: En nörd i huvudrollen som jag inte hatar. En snygg tjej, Wilde, är castad som the hot girl. Pretentiös men uthärdlig dialog. Fran fucking Kranz i casten. Matthew Lillard som retard (okej, den är väl inte så ovanlig kanske). Biroller av Simon Helberg, John Cho OCH Thomas Lennon. Ja, det räcker väl ganska bra, en svag 3a får det bli. Hon D&D-tjejen var rätt fulsnygg också på ett nördigt sätt. En positiv överraskning.
Cloudane
2010-07-06
Lättsam och ganska kul, plus Olivia Wilde som ögongodis =) Jorå, det funkar!

2009-03-08
Detta är en riktig nördfilm, om nördar för nördar, och därför var den riktigt rolig. Synd bara att Fugit var fel skådis. Det skulle varit någon mörkare, någon som passade ihop med ett baseball trä. Hjärngasm :-)
Dr-Bergwall
2008-09-17
gick att se men var bara för att Olivia Wilde är så förbannat jävla snygg
US-Immortal
2008-09-16
EN Tafatt katt-och-råtta film.
knudwig
2008-09-14
Rätt så underhållande på något underligt sätt
Blink182
2008-09-09
Jag blev lite besviken. Fugit imponerar inte enligt mig och storyn kändes lite lättsam. Satt hela tiden och väntade på nåt bra men det kom aldrig riktigt. Lillard va lite rolig.
Leanora
2008-09-08
jag vet inte, jag och min kompis hade jävligt kul. dock så spekulerade vi allt annat än själva filmen. men äh, överdrivet hat.
Visa äldre kommentarer »