Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Bichunmoo - De flygande krigarna


Filmen utspelar sig våren 1343. Jinha som är son till en koreansk immigrant och Sullie, som är oäkta dotter till en mongolisk general, blir nära vänner. Jinha har kunskaper om bichun, en slags övermänsklig stridskonst, och därför blir han attackerad av lönnmördare som vill komma över hans kunskaper.


Originaltitel Bichunmoo
Regissör Kim Young-jun
Manus Kim Young-jun
Genre Drama, Action, Fantasy, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Kim Su-ro, Jang Dong-jik, Gi Ju-bong, Jeong Jin-yeong, Shin Hyeon-jun, Kim Hee-seon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 474
Filmnummer 11454

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av niebaotan
Bichunmoo för oss bakåt till det gamla Kina då landet styrdes av Mongolerna och deras storhetstid började närma sig slutet. Vi får följa Jinha, en fattig bypojke från hans barndom då han räd...   Läs mer »

Kommentarer


Zebulonm
2018-11-24
Jag gillar den. Tycker den är riktigt bra. O musiken passar oftast fantastiskt bra.
RichardEk
2013-07-27
Rolig att se snarare än bra ifall du inte tröttnat på flygande människor med svärd, vill säga. Den Romeo och Julia - inspirerade kärleksberättelsen berör endast i slutet och actionscenerna är lite väl många för att de ska lyfta filmen (exempel 1: kille i skog blir anfallen av fyra skrikande ninjas; exempel 2: kille i skog blir anfallen av fem skrikande samurajer) och inte anmärkningsvärt bra koreograferade. Filmen har sina stunder men är långt ifrån exempelvis 'Hero'.
MrsSmiths
2010-09-05
Illa, illa. Men ett gott skratt fick man ju i alla fall.
hyochan
2010-08-19
Nej. Inget jag skulle rekommendera.
PeterTheW
2010-06-13
In Sweden we call it "medioker".
ardbeg
2008-08-31
Är nog än av de sämsta filmer jag har sätt, kunde ha varit bra med tanke på storyn, men skådespelar insatserna är inte bra och den känns som en riktig b-produktion.
Ogräset
2008-01-11
Ganska charmig kärlekshistoria som är väldigt snyggt filmad.
Ningyou
2007-12-04
Inget speciellt men samtidigt inget skräp. En film för folk som gillar arga flygande gulingar.
film/spel_nörd
2007-11-21
åååh...led i stort sett genom hela filmen... är nog bland de sämsta asiatiska filmer jag sett... denna fick mig att se YTTERST dåligt på iaf koriansk film, detta ska ju tydligen vara "en av tidernas bästa korianska film", elle vad det nu var... det känns ju som om de verkligen har kämpat för att göra en riktigt bra film och värsta känslosamma; gråt, förälskelse, svek, hämd etc. (värsta sorfilmen för dom, haha) och ändå är den skit i stort sätt... o plus att de har tagit som bara faan från mangaklassikern "Ninja Scroll", näst bästa mangafilmen efter street fighter II...
Kommie
2007-11-13
jag vet inte vad jag tycker. Första gången jag såg den så tyckte jag att det var det bästa jag sett! - Sen när jag tänkte efter lite så blev den dålig. - Nu tänker jag på den igen efter 2 år och minns tillbaka på första gången jag såg den och vad den fick mej o känna, stark va den! - Split decision här, det blir en trea ändå.
Visa äldre kommentarer »