2.5
2.5
Beyond Re-Animator
Herbert West sitter i fängelse men forskar ändå. Han kommer på hur man kan fånga själen och sätta in den i en död kropp. Det får följder...

Originaltitel | Beyond Re-Animator |
Regissör | Brian Yuzna |
Manus | José Manuel Gómez |
Genre | Komedi, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Jeffrey Combs, Jason Barry, Nico Baixas, Raquel Gribler, Lolo Herrero, Elsa Pataky |
Ljusår ifrån den rubbade magin i de två första filmerna. Eftertexterna bjuder på den största behållningen.
Lite tråkig start när Re-Animator blir fängelsefilm. Men det härligt urspårade slutet gör den sevärd.
Det tramsas vidare och den här gången glänser inte Coombs lika mycket som Herbert West men splattret är faktiskt riktigt roligt
Nej, usch. Blir bara för mycket.
Dom borde stannat vid 2an. för denna känndes smått fantasilös och händelse- fattig. men på plus sidan är effekterna riktigt schyssta samt gore/våldet. sen var fängelse direktören en skön lirare haahaaa"
Det blir lte för rörigt och ologiskt på slutet för att det ska fungera. Men det hänger ihop ändå - på det stora hela taget - och det är inte helt oävet. Svag trea.
Den gode doktorn har nu hamnat i fängelse för vad han gjorde i förra filmen och där får han chansen att fortsätta sitt arbete... var väl ingen större skillnad mot de tidigare filmerna egentligen,.. delvis blodig, men intresset tappas rätt så snart... gick väl att se, men det var inte direkt någonting nytt här.
Blir riktigt fånig mot slutet.
[rek.2] Måste säga att denna tredje del i Re-animator-serien är överraskande lyckad. Den är inte i närheten av första filmen och Brian Yuzna saknar Stuart Gordons subtila känsla för kombinationen av humor och skräck. Jeffrey Combs som är en mycket bra skådespelare spelar här West fullkomligt seriös, vilket ganska ordentligt kontrasteras mot första filmens "over the top"-spel vilket var en av karaktärens tillgångar. Detta ligger med stor sannolikhet hos regissören. Filmen är mycket ojämn och de första två tredjedelarna är ganska dåliga. Skådespeleriet är under denna del så uselt att jag nästan skäms. Filmen artar sig dock under den sista tredjedelen och Yuzna visar att han behärskar den utflippade "gorydelen" bätre än färdsträckan dit. Överraskande bra och sevärd om man gillar första filmen. Helt okej. 2+.
Hör man "Re-Animator" och "Jeffrey Combs" tänker man ju direkt "WIN!". Så var ju inte fallet med den 3:e filmen. Jeffrey Combs gör alltid ett bra jobb men han är den enda personen som kan skådespela i den här filmen. Härligt urflippad, men inte på samma sätt som föregångarna, så tyvärr, jag kan inte ge högre än en 2:a.