1.9

Best of the Best 2

Colosseum är arenan för en karatetävling där en amerikansk mästare dödas, men det visar sig att tävlingen arrangerats. Den dödes lagkamrater bestämmer sig för att hämnas och tar upp en kamp på liv och död.

Originaltitel Best of the Best II
Regissör Robert Radler
Manus John Allen Nelson, Max Strom
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Eric Roberts, Phillip Rhee, Chris Penn, Edan Gross, Ralf Moeller, Meg Foster, Patrick Kilpatrick, Sonny Landham, Wayne Newton, Simon Rhee, Claire Stansfield

GrandMaster_E
2017-08-20
Ujujuj! Där dök kvaliten. Fortfarande underhållande dock och slutet är ju episkt värre!
Djason
2015-06-01
Följer B filmsmallen till pricka, bara det att Eric Roberts är med är ju tydliga bevis för det, men lite underhållande är det allt.
menschenfeind
2014-03-24
Helt okej foto, bra musik, en del hårt våld och bättre fighter än första filmen.
2014-03-17
Kanske inte har den lite seriösare tonen de gärna ville skapa i den första filmen, men tar igen det desto mer på glammig fighting. Använder sig av det tidiga 90-talets standardmall för hur en underhållande fightingrulle skulle vara och kommer naturligtvis undan med det. En del karismatiska figurer, inte minst den uberonde tysken brakus.
bad_droidboy
2013-07-18
Riktigt frän film, lagom enkel och ologisk, bättre än den tama ettan
vizii
2009-03-31
Braccus!
MOT
2008-07-13
menar den som skrivit handlingen att någon arragerat en tävling? helt galet då tävlingar bara blir till? Tja sämre än ettan tycker jag, men lite småbra ändå. väldigt lite
zandro
2007-11-22
Man har sett det förut och kommer att se det igen. Den här filmen duger gott och väl som bakfylle rulle. Vanlig grabb-action med hämnd tema. En ren tvåa.