Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Wake


Paul och Adrienne är på väg till ett bröllop i Los Angels och på vägen dit åker de av från motorvägen i Mojave öknen och tar in på Roy's Motel and Cafe. Denna rastplats visar sig vara en udda och surrealistisk plats, där en mix av resenärer vistas. Här tvingas paret att upptäcka hemligheten bakom dem och den skräckinjagande verkligheten bakom deras situation.


Originaltitel Beneath the Dark
Regissör Chad Feehan
Manus Chad Feehan
Genre Mysterium, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Josh Stewart, Jamie-Lynn Sigler, Chris Browning, Angela Featherstone, Afemo Omilami, Trevor Morgan, Jeannetta Arnette, Christopher Gessner, Robert Maxhimer, Grainger Hines, Sandy Martin, Carlease Burke, Chris Hayes, Melissa R Bacelar, Lynne Lerner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 87280

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2020-09-12
Eländigt seg/träig film detta. Att orka plöja... igenom satyget är fan en utmaning//
purskatuja
2016-01-10
En film som försöker vara djupare och mer filosofisk än vad den lyckas med. Ingen av karaktärerna funkar särskilt bra eller gör att man känner med dem. Inte en lätt film att sitta igenom tyvärr. I stort tyckte jag dock att den var rätt oförutsägbar, så det får man väl ge den.
TheHorrorfan
2013-01-13
Den som orkar se klart på den här är värd en eloge.
Johjt
2012-10-09
Denna känns inte ens värd att kommentera, än om Josh Stewart är en okej skådespelare så kan han inte göra något åt den otroligt dåliga handlingen, ett manus som har fullt med hål och fel i sig och den taskiga miljön.. Nej denna var inget att ha. Se någon annan film istället.
Blake_
2012-03-07
Ja det slutar ju relativt bra för den vidrige våldtäktsmannen... vad roligt...

2011-08-27
Att Josh Stewart är en bra skådis hjälper ju inte när manuset är fånigt förutsägbart och inte innehåller en enda överraskning...