2.4
2.4
Believers
Med ett tillfredsställande jobb som ambulerande sjukvårdare, en vacker, kärleksfull hustru samt ett barn på väg, är David Vaughns liv perfekt. Ute på ett rutinuppdrag då David och hans partner, Victor Hernandez, ska hjälpa en döende kvinna, så kommer det plötsligt en pickup med beväpnade män för att hämta kvinnan. Under vapenhot tvingas även David och Victor att följa med...
Originaltitel | Believers |
Alternativ titel | Raw Feed 3: Believers |
Regissör | Daniel Myrick |
Manus | Julia Fair, Daniel Myrick, Daniel Noah |
Genre | Thriller, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Johnny Messner, John Farley, Elizabeth Bogush, Carolyn Hennesy, Daniel Benzali, Deanna Russo, Jon Huertas, Joe Howard, John Wesley, Dig Wayne, Erik Passoja |
Dessvärre ganska så ointressant och konstig. Skräck skulle jag inte kalla det, snarare drama/thriller.
Helt klart intressant skräckthriller som lyckas bra utan att ösa på med blod och våld.
Efter en lite trevande inledning kommer spänningen smygande, och när eftertexterna rullar känns helheten förbannat bra. Deanna Russo gör hyfsat bra ifrån sig och soundtracket är enormt effektfullt. Ändamålsenlig thriller med otrygg stämning. (11/15)
mm.... rätt OK. Men slutet var kasst!
Halvkassa skådespelare och unge gör att de blir halvB film. I mitten av filmen kännde man att slutet var avgörande för hur man skulle tycka om den.
Bortsett från slutscenen, så diggar jag den här skarpt. Som en psykologisk version av "Hostel". Miljöerna är lite udda - en stor del av filmen utspelar sig på en ombyggd toalett. För att man ska få ut mest av den ska man inte ha läst filminfon innan. Är man enbart på jakt efter splatter ska man nog se någon annan film. _lucifer_ måste slumrat till eller gått ifrån filmen, för "osammanhängande" är den då rakt inte. Det här är en bra B-film från regissören och manusförfattaren till "The Blair Witch Project".
Faktiskt rätt bra för att vara en "direkt-till-dvd" film.
Filmen är för osammanhängande och orealistisk för att vara trovärdig...annars rätt okej.
Seg, känns som en "made for television". Hade säkert kunnat bli ett bra Arkiv X avsnitt.
Jag gillar verkligen stämningen i filmen. Däremot anser jag att sci-fi slutet förstör något. Det passar inte alls in. Litet plus för extramaterialet på DVDn, med t.ex. en rätt cool förklaring på "formeln".