Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Bel Ami


Med hjälp av sitt charmiga sätt, sin humor och sin förmåga att förföra kvinnorna i sin omgivning lyckas den hänsynslöse charmören George Duroy gå från ett liv i fattigdom till ett liv i lyx i 1890-talets Paris.


Originaltitel Bel Ami
Regissör Declan Donnellan, Nick Ormerod
Manus Rachel Bennette
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci, Colm Meaney, Philip Glenister, Holliday Grainger, Natalia Tena, James Lance, Anthony Higgins, Timothy Walker, Pip Torrens, Christopher Fulford
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 160
Filmnummer 90470

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gigi1943
2013-10-12
Men nu är jag tydligen ute och cyklar, ingen mer än jag tycktes gilla denna underbara kostymfilm. Jag tyckte den var TREVLIG och njutbar! Men så är jag ju ganska gammal också så jag är kanske förlåten. Jag gillar dessutom både Scott Thomas och C Ricci även om Uma Th inte är i min smak.
GinNTonic
2013-01-02
Historien var intressant, men det gick verkligen inte att köpa Pattinson som denna charmör. Han går mest runt och ser nerdrogad ut, är inte belevad och säger inget charmigt. Att alla kvinnor ändå faller för honom är ofattbart. Den enda kemi som kunde anas fanns mellan honom och Christina Ricci, men det var enbart hennes förtjänst.
Användarnamn23
2012-10-22
Första filmen som jag sett med Robert Pattinsson som inte är bra.
Undine
2012-09-29
Värsta jag sett. Det enda som var positivt och som jag lade min fokus på var de vackra kläderna och inredningen. Handlingen var sjukt kass och Pattinsson spelar ett praktsvin.
Harford
2012-09-12
Det är en gåta hur den anemiske, talanglöse tråkmånsen Robert Pattison har blivit en "stjärna". Han är som ett stort svart hål av tristhet i ett universum fyllt av stjärnor. Christina Ricci är bra som alltid, och Colm Meaney är lysande.
fritz_the_cat
2012-08-20
Det som räddar denna sega stackare till film är de välgjorda kostymerna, vilket ger betyget en svag tvåa.
vveronicaa
2012-08-17
För den som gillar filmer från lite äldre tider men med Robert pattinsson i huvudrollen borde se denna filmen. Kan säkert uppfattas som seg men den är bra och handlingen är inte direkt svår att hänga med i. Den var bättre än jag trodde.
kennert
2012-07-29
Seeeg.