billiga elavtal

billiga elavtal

Being Julia

Julia Lambert är en berömd och firad skådespelerska i England. Hon är också lyckligt gift med sin regissör Michael. Men under ytan lider hon av sin falnande skönhet, sin mans kärleksaffärer och hennes sons främlingskap. När hon möter Tom, en ung amerikansk beundrare, sveps hon med i en passionerad kärleksaffär. En affär som riskerar att brisera i en social skandal som skulle förstöra hennes karriär och äktenskap. Men hon upptäcker att Tom haft ett dolt motiv hela tiden. Julia vägrar att framstå som en idiot och planerar sin hämnd. Den ultimata hämnden från en ratad kvinna.

Originaltitel Being Julia
Regissör István Szabó
Manus Ronald Harwood
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Annette Bening, Jeremy Irons, Bruce Greenwood, Miriam Margolyes, Juliet Stevenson, Shaun Evans, Lucy Punch, Tom Sturridge, Maury Chaykin, Sheila McCarthy, Rosemary Harris

PinguDreams
2011-07-03
En ny favorit - det hade jag aldrig trott! Slutet är fantastiskt faktiskt av någon anledning.... och äntligen en film som inte är så sliskigt gullig. :)
-Daulig-
2010-09-02
En film jag absolut INTE väntade mig uppskatta till en sådan enorm grad!
AddeColciago
2010-03-05
Fantasitskt slut! Lite ojämn på vägen dit, men överlag en väldigt intressant film.
cassiopeia
2009-12-19
Långsam och förvirrande inledning, men det här är en mångbottnad film som växer.
Miss_Blue
2009-03-15
Fantastisk film som inspirerar mig om och om igen, och som har flera lager.
Quartz
2008-08-14
inte alls dumt. men egentligen är det nog bara RIKTIGT bra när jeremy irons är i bild, särskilt då tillsammans mot huvudrollen.
yrkeschaufföre
2008-01-12
Den tog sig mot slutet! men inget mästerverk.
goeran
2007-12-20
En sevärd dramakomedi i trettiotalsmiljö; och Annette Bening är mycket bra. Men filmen lämnar inga outplånliga intryck.
Gil
2007-08-23
trea för slutet
Hangaround
2007-07-18
Fantastiska skådespelarprestationer. Benning är fenomenal. Också roligt att se Michael Gambon i något igen.