2.5
2.5
Behind Enemy Lines
En amerikansk natopilot, stationerad på hangarfartyget USS Carl Vinson, blir under ett spaningsuppdrag nedskjuten över Bosnien. Han befinner sig bakom fiendens linjer och får kämpa för att överleva jakten av otal fientliga trupper.

Originaltitel | Behind Enemy Lines |
Regissör | John Moore (I) |
Manus | Jim Thomas, John Thomas, David Veloz, Zak Penn |
Genre | Drama, Action, Thriller, Krig, 2000-tal |
Skådespelare | Gene Hackman, Owen Wilson, Joaquim de Almeida, David Keith, Gabriel Macht, Vladimir Masjkov, Olek Krupa, Charles Malik Whitfield, Marko Igonda, Geoff Pierson |
Owen Wilson verkar vara en ganska mångsidig skådis, förutom att han anser sig vara kapabel nog att spela in halvdann light-action som \"Rush hour\" så är han faktiskt en väldigt bra manusförfat... Läs mer »
Bästa filmen jag sett med Wilson som oftast spelar jobbig i alla komedifilmer han medverkar i
Nja....
En ren propagandafilm som dock har sina höjdpunkter. Scenen med flygplanet som jagas av misilerna är snudd på mästerlig och mycket spännande. Sen faller hela filmen på magen i leran. Storyn är endast en ursäkt för att kunna smälla av så mycket bomber som möligt. Skådespeleriet håller medelklass. 2+
En otroligt bra film !
För mig väldigt gripande ..kan tyvärr inte utveckla det bättre än så men helt klart en sevärd film !
En stark femma för denna fantastiska film !:)
Älskar att Niko Bellic är med.
Är det säkert att det inte är tänkt som en parodi?
Jaha, det här var ungefär vad jag förväntat mig, lite tråkigare bara. Men så brukar jag inte gilla krigsaction heller.
Tycker den var riktigt spännande och underhållande.
Owen Wilson är fel....bara fel..Osannolik och rasistisk film.
Lovande början, trots kassa effekter, med en skumt castad Wilson spårar ur i en av de löjligaste sista 30 min jag någonsin sett. Absurt dåligt. Verklighetsbaserad? Måste vara ytterst ytterst löst då...