Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Beerfest


Två bröder reser till Tyskland för att vara på en Oktoberfest. Men när de är där upptäcker de en uråldrig tävling: en kampsport i öldrickning.


Originaltitel Beerfest
Regissör Jay Chandrasekhar
Manus Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter, Erik Stolhanske
Genre Komedi, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Erik Stolhanske, Paul Soter, Jay Chandrasekhar, Steve Lemme, Kevin Heffernan, Jürgen Prochnow, Eric Christian Olsen, Ralf Moeller, Nat Faxon, Will Forte, Cloris Leachman, Mo'Nique, Blanchard Ryan, Bjorn Johnson, Philippe Brenninkmeyer, Candace Smith
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3057
Filmnummer 44774

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dele
2018-11-19
Ett stort idiotiskt tramsande och vältrande i manliga förkastliga egenskaper. På ngt sätt så är det ändå så otroligt larvigt att det blir medvetet dumt, och jag delar ut en svag tvåa i betyg.
deswhip
2017-08-11
Såna här filmer kan man inte analysera för hårt utan man tittar på den och sen inför betygsättning får man ställa sig frågan: Var filmen rolig eller inte? Och filmen är rolig! 3-
wasteoftime
2017-03-13
Det här var ju ungefär så dåligt som jag hade förväntat mig. Och då hade ändå en f.d. chef till mig berättat nå't ur filmen, för några år sedan, som jag tyckte var kul. Men jag kunde inte för mitt liv inse vad det skulle varit när jag såg filmen. När jag inte vill sjunka genom jorden, vill jag stänga av filmen, och slänga bort skivan som jag inte ens har. 14,5 på SH-skalan.
GrandMaster_E
2016-08-08
Mycket bättre än vad man tror men för den delen skall man inte heller tro att det är något annat än ren idioti som fyller den funktion den gett sig ut för att göra. Ca 20-30 min för lång kanske och ölsuget som infann sig i början var borta efter ca timmen.
Dutch
2015-09-19
Den är ju riktigt efterbliven men satan vad man blir sugen på bir, och det förtjänar en trea.
Krille80
2014-12-09
Komikergruppen Broken Lizard´s senaste film är inte deras bästa även om den lockar till skratt här och där och lyckas fånga några igenkänningsögonblick. Som helhet är dock denna film inget speciellt och klarar inte godkänt. Betyget får bli en svag 2:a.. Ska ni se någon film från gänget så kolla in deras skräckkomedi "Club Dread".
Ojhda
2013-11-20
Rolig film!
PeePants
2012-12-29
Dont love the movie. But i love beer !
Mat1az
2012-09-17
Njaa. Inte speciellt originell och rätt få skämt som verkligen var roliga. Det här är i princip Eurotrip i annan förpackning. Skulle säkert ha fungerat bättre om man sett den under den där American Pie trilogi eran. Nu har man sett det här alldeles för många gånger. Det blir för enkelsidigt för min smak.
DanneManne
2012-08-07
:O så underhållande rulle, skrattade som bara den.
Visa äldre kommentarer »