Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Becoming Bond


Hans namn är Lazenby, George Lazenby. Modellen och bilförsäljaren från Australien som med en snygg klippning och några vita lögner knep rollen som James Bond efter Sean Connery. Lazenby gjorde succé i filmen ?I hennes majestäts hemliga tjänst? och blev erbjuden ytterligare sex Bond-rullar. Men han tackade nej...


Originaltitel Becoming Bond
Regissör Josh Greenbaum
Manus Josh Greenbaum
Genre Komedi, Dokumentär, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Josh Lawson, Kassandra Clementi, Landon Ashworth, Jeff Garlin, Jake M Johnson, Jane Seymour, Adamo Palladino, Sofia Mattsson, Karina Deyko, Jonathan Slavin, Jason Maybaum, John A McKenna, Roslyn Gentle, Charlie Hopkins, Jon Walburg, Julianna Guill
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 47
Filmnummer 125645

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2020-03-20
Gillade Lazenbys bond och har faktiskt träffat karlen vid två tillfällen. Men hur kul han än är känns detta som en rätt hafsig historia - och dramatiseringarna blir lite väl mycket buskis.
haajen
2018-12-22
Underhållande men känns som om en får ta det hela med en nypa salt, lite svårt för de alltför klämkäcka dramatiseringarna.
PeterTheW
2018-06-07
Mycket intressant, när man själv inte hade koll på bakgrunden. Underhållande, om än jävligt sexistisk...
DrJW
2017-12-18
Det är en riktigt bra blandning av biografi och dokumentär. Det påminner mig om Return to the Batcave: The Misadventures of Adam and Burt, även om den här inte hade tv-films kvaliteten, så är den mer som en gjord för Netflix-kvalitet (den här distribuerades av Hulu). Jag har alltid velat veta mer om George Lazenby och varför han bara gjorde en James Bond-film. Jag gillade filmen On Her Majesty's Secret Service, den var inte bara bra men dem gjorde även något annorlunda som man inte hade sett i en Bond-film tidigare vid den tiden. Lazenby själv var inte en dålig James Bond, men hade han gjort mer Bond-filmer hade han definitivt varit lika minnesvärd som Sean Connery. Han är minnesvärd, men inte som Connery eller Roger Moore, han kommer alltid att bli ihågkommen som snubben som spelade James Bond en gång.
cristian81
2017-05-23
Jag älskar George Lazenby. Han var helt Fantastisk som James Bond, och jag respekterar hans beslut att tacka nej till fler filmer. Filmsekvenserna i denna dokumentär är kanske lite för humoristiska men det är ändå fascinerande att höra hans livshistoria. "This never happened to the other fella". No George, it did not.
Julius
2017-05-23
Erkänner att jag tycker han är sämsta Bond och en kass skådis, men det är en farsinerande livshistoria och underhållande berättad i denna dokumentär.