Beck - Vägs ände

En före detta polis och hans familj faller offer i ett brutalt trippelmord. Vid brottsplatsundersökningen hittas vapen som kopplar mannen till den organiserade brottsligheten. Fynden höjer dramatiken i utredningen markant och frågorna hopar sig. Varför hade mannen dessa vapen i förvar och finns det kollegor kvar i tjänst som vet något?

Originaltitel Beck - Vägs ände
Alternativ titel Beck 33 - Vägs ände
Regissör Jörgen Bergmark
Manus Stefan Thunberg
Genre Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Peter Haber, Kristofer Hivju, Måns Nathanaelson, Jonas Karlsson, Anna Asp, Elmira Arikan, Ingvar Hirdwall, Anu Sinisalo, Åsa Karlin, Claes Ljungmark, Fredrik Dolk, Anders Berg, Tanja Lorentzon, Erik Ehn, Evabritt Strandberg, Lo Kauppi, Peter Schildt, Michel Riddez, Annika Ryberg Whittembury

Bokföringsprogrammet Mineko

sodomiten
2024-05-03
Dom lyckades prata sönder hela filmen. Seriöst, 3-4st olika ointressanta sidospår??
2021-03-05
inte av de bättre filmerna i alla fall...
Murvel48
2018-12-27
Än slank dom hit och än slank dom dit och än slank storyn ner i diket.
Nalleman
2018-08-06
Trodde aldrig jag skulle säga det men jag saknar faktiskt Gunvald Larsson.
Tenchi
2018-04-12
Beckfilmer (eller svenska polisfilmer) går det ju som bekant 13 på dussinet av. Den här gör en lite avstickare från "mall 1A", men är på det hela taget rätt förutsägbar och tråkig. Finns en del missar och det enda intressanta är Steinars privatliv. I övrigt så borde manusförfattaren guldbaggenomineras i kategorin "mest övertydliga dialog" och "sämst försök att verka oskyldig".
annihilat0r
2017-12-09
Ett spännande manus om korrupta poliser. En modern och mörk känsla. Uppenbarligen föreligger en rimligt positiv utveckling av filmserien, vilket överträffade min förväntan. Tack Peter Haber.
mammene
2017-11-17
Många snårigheter här och några taffligheter, men i det stora hela gillar jag gänget och deras nystande, Steinar är ett positivt tillskott, men den där grannen kan jag klara mig utan, han blir bara mer och mer dryg.
2017-04-24
Här får jag den klart mest intressanta historien, hittills, i den femte omgången av Beck-filmer. I kombination med karaktären Steinar så blir det under stora delar sevärt. Jag gillar också att man för in mer och mer av karaktären Stenars familjeliv in i filmserien. På något sätt lyckas man dock som så ofta i de senare Beck-filmerna vara alltför omständiga i sitt berättande vilket gör att lyftet av en någorlunda intressant historia och karaktären Steinar tyvärr inte blir alltför högt.
oksfloksnes
2016-12-16
Sämsta Beck filmen, här är man ändå Beckfantast. Riktigt tråkig
Nalland
2016-12-06
Fylligare innehåll och stundtals liknar det tidigare Beck-serier. Tack vare att historien, som är snarlik några andra svenska deckarfilmer, är tät och hållbar sipprar inte svagheter, som att den är lätt att lösa, ut och det är behagligt. Istället får historien löpa, man får känna av stämningen och göra egna slutsatser. Lite mycket namndroppningar men då huvud- och sidohistorien är väl genomförd av karaktärer som får spela ut spelar det mindre roll, fördel att skådespelarna får spelrum. Stabil.