2.4

Beck - Utan uppsåt

Beck-gruppen, med Alex Beijer som ny gruppchef, får ett fall där en 12-årig flicka hittat sin mamma död nedanför trappan i hemmet. Är det en olycka eller ville någon den ensamstående mamman något ont?

Originaltitel Beck - Utan uppsåt
Alternativ titel Beck 37 - Utan uppsåt
Regissör Jörgen Bergmark
Manus Wilhelm Behrman, Mårten Klingberg, Marie Robertson
Genre Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Peter Haber, Kristofer Hivju, Ingvar Hirdwall, Jennie Silfverhjelm, Måns Nathanaelson, Anna Asp, Elmira Arikan, Pia Tjelta, EvaMaria Oria, Snöa Ryytty, Eric Ericson, Louise Ryme, Siham Shurafa, Ronn Elfors, Johan Gry, Madeleine Elfstrand, Åsa Karlin, Nina Sand, Karin Bertling, Krister Kern

mandizzzz03
2023-03-17
ÄLSKAR BECK!!!!????????????????
Gordyal
2021-05-09
Krimdelen är ungefär lika slentrian som vanligt. Såpadelen är riktigt klen. (5/15)
2021-02-26
Denna film är så otroligt dålig att man vill gråta. URK!!!
dudson
2019-02-21
Sanslöst usel då allt är så fucking tillrätta lagt pk-så det skriker om det#( t,e,x Flat snuten. Tugget om ej svensk lucia. Ett soc fetto kärring, Sedan Martin Beck i hundkojan som mest verkar lida. Sen det enormt irriterande förhållandet med Steinars lösaktiga hor kvinna. Själva storyn kunde en ekorre skrivit bättre! Vad man saknar den gamla goda tiden med Persbrant!!
mammene
2019-01-07
Kanske inte det bästa, men ok att se och en liten tvist var det. Annars en smågrinig Steinar och som vanligt den mycket dryga grannen som jag för övrigt kan vara utan.
Murvel48
2018-12-30
En fånig och pratig story där det namedroppades osannolika misstänkta hela tiden. Och Beck är ju bara med för att serien ska behålla sitt namn. Han är ju inte alls med i mordlösandet längre.
Djason
2018-12-12
Riktigt tunn Beckfilm. Låt Beck helt gå i pension nu.
Olof_Gronlund
2018-12-11
Fungerar att se på, men lite för tråkigt avslut kanske, inget speciellt spännande.
C12
2018-12-09
Beck på tomgång.
Rele
2018-12-09
En nyare Beck med Hivju, men inte så hemskt bra. Manuset borde skrivas om. Jag ger en tvåa.