2.4
2.4
Beck - Undercover
En ung kille har hittats mördad och Beck-gruppens arbete med mordet pekar i riktning mot ett knarknätverk. Klas Fredén har under lång tid haft nätverket under uppsikt, och han vill inte att hans utredning, som är inne i en kritisk fas, ska äventyras. Han låter dock Beck-gruppen, med Alex Beijer i spetsen, på nåder få arbeta parallellt med mordutredningen. Detta får Alex att hamna på ständig kollisionskurs med Fredén.

Originaltitel | Beck - Undercover |
Alternativ titel | Beck 39 - Undercover |
Regissör | Pontus Klänge |
Manus | Johan Bogaeus |
Genre | Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2020-talet |
Skådespelare | Peter Haber, Jennie Silfverhjelm, Kristofer Hivju, Måns Nathanaelson, Martin Wallström, Anna Asp, Åsa Karlin, Jonas Karlsson, Ingvar Hirdwall, Rebecka Hemse, Linus Wahlgren, Ellen Jelinek, Liban Abdule, Christian Wennberg, Emelie Garbers, Jason Iskander, Said William Legue, Stephane Mounkassa, Omar Shargawi, Kaiwan Karem, Toni Prince Tvrtkovic, Boris Glibusic, Doreen Ndagire, Jonas Sjöqvist, Matilda Tjerneld, Letitia Ward, Cilla Thorell, Nicoline Stub, Alexander Stub |
Var det en reklamfilm för Tinder jag just såg?
Helt okej.
Ännu en lättglömd mellanmjölksrulle, men jag skulle inte kalla den direkt dålig. (5/15)
Hoppsan då här har jag visst missa en film. Det gör inget för detta tillhör en av de sämre filmerna!!! URK
Här har vi en nyare men tyvärr inte bättre Beck. Grannen Ingvar Hirdwall höjer betyget till en tvåa.
En utav de bättre nya Beck filmerna.
En helt okey Beck
Nja... Speglar väl tiden vi lever i någotsånär men ingen höjdare direkt. Ganska intetsägande. En dussinfilm som inte funkar jättebra. Den här filmen fastnade i det ack så välkända dussinkrimträsket.
2020-11-10: En av de sämre igen, knappt värt tvåan faktiskt. Nä, det blir banne mig en etta nu när jag tänker efter.
Gillar Beck