2.5

Beck - Familjen

En ökänd gangsterboss blir mördad i sitt hem, skjuten av en prickskytt. Beck-gruppen kartlägger alla hans fiender, vilket visar sig vara större delen av Stockholms undre värld, och hittar också en koppling till en tvåbarnsmamma som blivit ihjälkörd på en parkeringsplats i en förort.

Originaltitel Beck - Familjen
Alternativ titel Beck 28 - Familjen
Regissör Mårten Klingberg
Manus Mårten Klingberg
Genre Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Peter Haber, Mikael Persbrandt, Jonas Karlsson, Måns Nathanaelson, Ingvar Hirdwall, Rebecka Hemse, Anna Asp, Johannes Brost, Elmira Arikan, Åsa Karlin, Anu Sinisalo, Sofia Zouagui, Marie Robertson, Björn Andersson, Antti Reini, Jessica Forsberg, Freddie Mosten-Jacob, Kassel Ulving, Philip Martin, Vuksan Rovcanin, Daniel Sjöberg, Leif Ahrle, Duncan Green, Tommy Wättring, Mårten Andersson, Cedomir Djordjevic, Ari Toivonen, Richard Forsgren, Henrik Johansson, Mahmut Suvakci

sodomiten
2021-12-26
Nej, jag orkade inte se färdigt. Beck-filmerna i början på 2000-talet var enkla att hänga med i, men den här Beck är inte det. Dåligt berättad som sagt.
2021-03-07
Tillhör också till en av de sämre i serien. Här fanns inte mycket att hämta...
Murvel48
2018-12-24
Efter två bra filmer var vi nu tillbaka till ett bottennapp med en rörig och dåligt berättad story som lämnar kvar en massa lösa trådar.
Nalleman
2018-07-01
Lite av ett sömnpiller. Börjar tröttna ordentligt på Beck nu. Känns gammalt och trött.
mahasarakam
2018-02-03
En av de sämre Beckfilmerna.
2018-01-05
Så här går det när man inte vet när det är dags att sluta. Tvåan beror på skådespelarna och de småroliga replikerna.
2017-04-15
Jag har svårt att hålla uppe något slags intresse här. Historien fungerar inte alls på mig och skådespelarinsatserna varierar alltför mycket i kvalité. Det blir ju dessutom aldrig spännande eller pulshöjande i berättandet. De återkommande karaktärerna känns dessutom trötta.
Jamesa
2017-01-20
Såg om den och känner att den nog inte orkar högre än betyg 2 ändå.
StureStenhög
2017-01-03
Väldigt mycket en helt vanlig Beck-film, och hur man ställer sig till det är väl upp till var och en. Jag tycker iaf att man lyckas leverera den småtrevliga underhållning som jag vill få ut av de här rullarna, och man lyckas berätta en helt okej historia utan några grövre klavertramp. Jag tycker också att Gunvald har en av sina bättre filmer här. Det blir som så många gånger förr en svag trea
mammene
2017-01-02
Småroliga repliker, då mest från Gunvald och polisarbetet rullar på. God underhållning så det räcker över tre strecket.