Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Skönheten och odjuret


Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta.


Originaltitel Beauty and the Beast
Regissör Bill Condon
Manus Evan Spiliotopoulos, Stephen Chbosky
Genre Familjefilm, Romantik, Musikal, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline, Hattie Morahan, Haydn Gwynne, Gerard Horan, Ray Fearon, Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson, Nathan Mack, Audra McDonald, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Clive Rowe, Adrian Schiller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1449
Filmnummer 118687

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Hompen
2022-11-01
Filmen är en halvtimme längre än den tecknade och det känns. Den är verkligen mycket seg att se. Underligt att det blir så bleckt men en sådan stark förlaga.
Nathalena
2022-07-26
Helt onödig filmatisering
quelnightmare
2021-06-30
Uppriktigt sagt finns det inte så mycket här för att kittla de filmiska smaklökarna.
Visse93
2021-02-05
En underhållande musikal med Emma Watson i huvudrollen. En stark trea!
TimBuckley
2021-01-07
Fin. Filmens styrka är sagovärdet och att den är släkt med både Dracula och Fantomen på operan. Filmens svaghet är att hälften av musiknumren är lite svaga och att jag känner att Emma Watson är ganska anonym.
yrkeschaufföre
2019-09-28
Emma är bra men filmen är ju liksom lite onödig...
Sodastream
2018-11-15
Vet inte hur gammal Belle är meningen att vara, men Emma Watson ser ut att vara högst 15 år i den här filmen. Blir lite creepy med dessa män som trånar efter henne.
andersg
2018-08-18
Förstår inte varför den här filmen finns. Den tecknade är bättre på alla sätt. Belles pappa är tillfångatagen av ett av många mutantmonster i världen som bor i ett helt normalt gigantiskt slott med egen atmosfär, Belle ba': -Ursäkta, du är faktiskt lite okänslig! Kan vi få prata i enrum?
Zarquon
2018-08-18
Som karbon-kopia av den tecknade, är detta en film med nära nog noll existensberättigande. Emma Watson är......... verkligen inte särskilt bra. Produktionsdesignen är riktigt fin och några av de andra skådespelarna är lite kul att se på, så totalt avgrundsdåligt är det väl inte.
AngelsDiary
2018-04-02
Inte riktigt vad jag förväntade mig egentligen, men lyckligt förvånad.
Visa äldre kommentarer »