Beautiful

Mona kämpar sedan 12 års ålder för att en gång bli Miss America. Mot sig har hon ett alldagligt utseende, fattiga uppväxtförhållanden samt en mörk hemlighet som kan krossa drömmarna.

Originaltitel Beautiful
Regissör Sally Field
Manus Jon Bernstein
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Minnie Driver, Joey Lauren Adams, Kathleen Turner, Hallie Kate Eisenberg, Bridgette Wilson, Michael McKean, Leslie Stefanson, Kathleen Robertson, Ali Landry, Gary Collins, Linda Hart, Brent Briscoe, Colleen Rennison, Jacqueline Steiger, Sylvia Short

larox
2012-01-20
Lite pinsam och fruktansvärt meningslös film. Vet inte varför jag såg den?
Bellan
2008-05-18
Gillar Hallie Kate Eisenberg roll
zabb
2007-08-15
Rolig parodi som ibland blir lite för mesig men. Den var klart underhållande! =)
saudi
2006-04-07
jo jag tycker den är rolig i sin misär. synd att det är lite föör förutsägbart, som att ungen går från fotbollsgoögirl till finflicka i klänning på slutet, bara som en parentes - "ordningen mellan könen är återställd!"
kus
2006-02-16
Nä, hade det inte varit parodi hade den den inte fått betyg ens.
MsA
2006-02-16
Bara älskar Hallie Kate Eisenberg och hon får upp denna till en 3:a :) Minnie är snyggare än Joey Lauren! Hennes röst är så annoying! *huuu*
GurraB
2005-04-04
ja, som jag har letat efter denna, denna har jag sett! skitfilm förresten.
tandersten
2005-03-25
Nä men herreygud nu överdriver ni väl. Ska det vara puttinuttigt ska det vara på det här sättet. Klar fyra. Den parodierar ju!
LolloB
2004-10-14
En tvåa kan visserligen tyckas vara överskattat.......t.o.m. jag kan erkänna det. Att minnie driver e så ful gör att man irriterar sig igenom hela filmen. Men sedan kommer ju slutet å lite svag e jag nog endå för att se alla i såna vackra klänningar....... lätt att Miss Texas skulle ha vunnit!!!!!!!!

2004-10-09
Sååååå dålig är den inte. I alla fall inte fram till den förbannade obligatoriska stående applåden som alltid måste finnas med i präktiga amerikanska filmer. Och ja, Joey Lauren Adams är sötare.